Închide meniul

Fanii englezi l-au călcat în picioare pe tatăl lui Harry Maguire la finala EURO 2020! „A fost ceva înfricoşător”

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 12:03

Fanii englezi l-au călcat în picioare pe tatăl lui Harry Maguire la finala EURO 2020! „A fost ceva înfricoşător

Harry Maguire, după finala pierdută la Euro 2020

Profimedia

Harry Maguire a dezvăluit că tatăl său a fost prins în mulţimea de fani fără bilete care au trecut de barierele de securitate pentru a pătrunde în arenă. Maguire a afirmat pentru The Sun că acesta a suferit răni, dar nu a cerut să i se acorde îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii englezi l-au călcat în picioare pe tatăl lui Harry Maguire la finala EURO 2020

“Am văzut multe filmuleţe şi am discutat cu tata şi cu familia mea. Cel mai mult a suferit tatăl meu. Avea probleme cu respiraţia după, din cauza coastelor sale, dar nu este un om care să facă tevatură, a trecut peste asta. A fost ceva înfricoşător şi dezamăgitor. Sper că putem privi în urmă şi să ne asigurăm că nu se va întâmpla din nou”, a explicat fotbalistul, citat de news.ro.

Marţi, UEFA a deschis proceduri disciplinare pentru încălcări ale securităţii la finala Euro. UEFA estimează la cel puţin 5.000 numărul persoanelor fără bilet care au pătruns în arenă.

De asemenea, Federaţia Engleză de Fotbal (FA) trebuie să răspundă UEFA pentru patru acuzaţii legate de comportamentul fanilor. Acestea se referă la tulburări provocate în timpul imnului naţional, la invadarea terenului de către o persoană, la aruncarea de obiecte şi la folosirea de materiale priotehnice de către fani.

Reclamă

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și