Închide meniul
VIDEO

Italienii, campioni europeni și la cântat. Chiellini și coechipierii săi au făcut show pe „Notti Magiche”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iulie 2021, 12:22

Italienii, campioni europeni și la cântat. Chiellini și coechipierii săi au făcut show pe „Notti Magiche

Italienii, campioni europeni și la cântat

Profimediaimages

Starurile lui Roberto Mancini au avut parte de o primire triumfală la Roma și au fost primiţi de preşedintele Sergio Mattarella la Palatul Quirinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii, campioni europeni și la cântat

A urmat o noapte albă pe străzile din capitala Italiei. Fotbaliștii care i-au adus Squadrei Azurra primul titlu european după 53 de ani au defilat pe străzi într-un autocar descoperit.

Show total a fost în momentul în care jucătorii s-au apucat de cântat, pe scenă. Au făcut spectacol pe piesa „Notti Magiche”, a Giannei Nannini și a lui Edoardo Bennato, care a fost imnul oficial al Campionatului Mondial din 1990.

Giorgio Chiellini a fost în prim-plan. Fundașul lui Juventus a luat microfonul și a dat tonul. Imaginile postate pe contul de Facebook al naționalei Italiei au devenit imediat virale. Au adunat 20.000 de aprecieri încă din prima oră după ce au fost postate.

Reclamă

Prima reacţie a lui Giorgio Chiellini, după ce Italia a câştigat EURO 2020

Giorgio Chiellini, căpitanul Italiei la EURO 2020, a avut o primă reacţie după ce şi-a condus echipa către un titlu istoric.

Noi am meritat această victorie, am simţit regăsindu-ne că este ceva magic în atmosferă. Este o emoţie incredibilă, o savurăm pentru că este magnifică.

În ciuda unui gol primit rapid, noi am dominat jocul. După acest triumf, noi vrem să ne bucurăm cu toţi italienii, care merită din plin acest titlu„, a spus Chiellini după finala dramatică din finala cu Anglia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și