Închide meniul

Euro 2020 | Victor Piţurcă, uimit de forţa Italiei. „Mancini a reușit lucruri extraordinare” + Care e jucătorul lui favorit şi unde îl „trimite” pe Mbappe

Mihai Ispas Publicat: 12 iunie 2021, 8:48

Reclamă
Euro 2020 | Victor Piţurcă, uimit de forţa Italiei. „Mancini a reușit lucruri extraordinare + Care e jucătorul lui favorit şi unde îl „trimite pe Mbappe

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Victor Piţurcă, uimit de prestaţia Italiei în meciul de deschidere de la Euro 2020

Victor Piţurcă a fost uimit de forţa Italiei în meciul de deschidere de la Euro 2020. Fostul selecţioner al României nu se aştepta la un scor atât de mare în meciul de la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Euro 2020 | Victor Piţurcă, uimit de forţa Italiei

„Un rezultat neașteptat. De obicei, primele meciuri sunt închise, nimeni nu riscă. Astăzi, turcii au fost de nerecunoscut. Turcii sunt adevărați luptători, dar au dat semne mari de oboseală.

Italia i-a avut pe Bonucci și Chiellini integraliști, care mai și urcau în minutul 90. Turcii s-au apărat grupat și tot au obosit, n-au atacat. Italia este o echipă extrem de puternică. Mancini a reușit lucruri extraordinare la echipa națională”, a spus Victor Piţurcă, la Pro TV.

Italia a învins Turcia cu 3-0 în primul meci jucat la Euro 2020. Toate reuşitele au venit după pauză. Au marcat Demiral în propria poartă, Immobile şi Insigne.

Turcia a primit 3 goluri la Roma, câte a încasat în toate cele 10 meciuri din preliminariile Campionatului European, şi nu a tras niciun şut pe poartă! Elveţia şi Ţara Galilor vor juca sâmbătă în celălalt meci al grupei.

Reclamă

Victor Piţurcă: „Ronaldo a îmbătrânit, nu mai are forța și viteza pe care le avea”

Piţurcă a vorbit şi despre principalele staruri de la Euro 2020, Mbappe şi Ronaldo, dar Messi rămâne favoritul său.

„Mbappe este un jucător formidabil. Messi rămâne jucătorul meu preferat, dar Mbappe a urcat foarte sus. Nu știu dacă va continua la PSG, eu l-aș vedea la Real Madrid, la Inter Milano. Mi-a plăcut foarte mult Barcelona lui Guardiola, dar au trecut anii peste ei, au trecut anii și peste Messi.

Ronaldo a îmbătrânit, nu mai are forța și viteza pe care le avea. A marcat multe goluri din penalty, eu am văzut aproape toate meciurile lui Juventus, nu mai este același Ronaldo. În schimb ambiția lui rămâne fantastică„, a mai spus Piţurcă potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și