Închide meniul
Foto

Euro 2020 parcă e blestemat! După drama lui Christian Eriksen, un băiat de 8 ani și-a pierdut viața

Alexandru Ivan Publicat: 13 iunie 2021, 15:56 / Actualizat: 13 iunie 2021, 20:41

Reclamă
Euro 2020 parcă e blestemat! După drama lui Christian Eriksen, un băiat de 8 ani și-a pierdut viața

hnl.be

Tragedie la Euro 2020

Tragedie la Euro 2020. Familia victimei a ales o terasă exclusivistă pentru a viziona debutul Belgiei la Euro 2020. Locația are un lac în apropiere, unde, printre altele, se organizează și competiţii de pescuit sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un moment când părinții copilului erau prinși în intensitatea partidei, băiatul de 8 ani a plecat la plimbare de unul singur, relatează hln.be.

Un copil a murit în timpul meciului Belgia – Rusia 3-0

Părinții și-au dat seama de absența băiatului lor, iar căutările au început imediat. Pantofii copilului au fost găsiți pe marginea lacului.

Cei prezenți la fața locului au aprins farurile de la mașini ca lacul să fie extra luminat. Din păcate, nu era nicio urmă de copilul în vârstă de numai 8 ani.

Echipajele de poliție au împânzit locul, iar pompierii au început căutările în lac. Victima a fost găsită abia la miezul nopţii, dar a fost prea târziu ca să fie salvată. Băiatul a stat prea mult timp sub apă și s-a înecat.

Reclamă

Familia îndoliată a intrat sub îngrijirea serviciilor de urgență. Cauză exactă a tragicului accident este încă în investigație.

Christian Eriksen, la un pas de tragedie la Euro 2020

Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în minutul 43 al meciului dintre Danemarca și Finlanda, fără să fie lovit de nimeni. Minutele care au urmat au fost dramatice. Medicii l-au resucitat direct pe teren.

Jucătorii, cei din staff şi fanii au izbucnit în plâns, în timp ce fanii se rugau pentru viaţa starului de la Inter. După minute bune, jucătorul a fost scos de pe teren. Colegii din naţionala Danemarcei au făcut un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca nu apărea imagini cu jucătorul inconştient.

Reclamă 4 / 0/3

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului. După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Meciul a fost suspendat de UEFA, iar Eriksen a fost transportat la spital. Odata ce jucătorul a fost stabilizat, meciul a fost reluat. Christian Eriksen le-a cerut personal fotbaliștilor Danemarcei să continue partida, prin FaceTime, de pe patul de spital.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul Vezi toate știrile
Citește și