Închide meniul

Ovidiu Hațegan a arătat primul roșu de la Euro 2020! Polonezul Krychowiak, „victima” arbitrului român

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2021, 20:51

Reclamă
Ovidiu Hațegan a arătat primul roșu de la Euro 2020! Polonezul Krychowiak, „victima arbitrului român

Profimedia

Ovidiu Hațegan, primul roșu de la Euro 2020

Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe polonezul Grzegorz Krychowiak, în minutul 46. Mijlocașul lui Lokomotiv Moscova a fost „pedepsit” pentru cumul de cartonașe galbene. La puțin timp după ce arbitrul român a rupt echilibrul meciului, Slovacia a marcat pentru 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hațegan a arătat primul roșu de la Euro 2020

Krychowiak a văzut primul galben în minutul 22 pentru ținere. Al doilea cartonaș l-a văzut pentru un fault dur la mijlocul terenului, în minutul 62. Deși și-a recunoscut greșeala, Hațegan nu l-a iertat și l-a eliminat.

A fost al cincea oară în sezonul competițional 2020-2021 când Ovidiu Hategan a arătat unui jucător două cartonașe galbene. De trei ori a arătat românul direct cartonașul roșu.

Ovidiu Hațegan este cel mai bine cotat arbitru român. Acesta și-a făcut debutul în Liga 1 în 2006 și a ajuns pe lista FIFA în 2008.

Reclamă

România are două brigăzi de arbitri la Euro 2020

Printre arbitrii de pe lista UEFA pentru Euro 2020 se află şi doi români, Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs. Este prima dată pentru țara noastră când trimitem două brigăzi la un campionat european.

Ovidiu Hațegan îi va avea în brigadă pe Sebastian Gheorghe și Radu Ghinguleac. Hațegan va fi la al doilea turneu final european, după cel din Franța din 2016.

De cealaltă parte, din brigada lui Istvan Kovacs fac parte Vasile Florin Marinescu și Mihai Ovidiu Artene. Kovacs este la primul turneu al unui campionat european.

Reclamă 4 / 0/3

Stephanie Frappart, din Franţa, va fi prima femeie parte a unei brigăzi de arbitri de la Campionatul European masculin. Ea va fi arbitru de rezervă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și