Închide meniul

Euro 2020 | Suedia – Slovacia 1-0. Emil Forsberg, eroul nordicilor! Situația se complică în grupa E

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 15:58 / Actualizat: 18 iunie 2021, 17:58

Reclamă
Euro 2020 | Suedia – Slovacia 1-0. Emil Forsberg, eroul nordicilor! Situația se complică în grupa E

Profimedia

Forsberg a marcat din penalty ]n partida cu Slovacia

Suedia – Slovacia 1-0

Min 90: Final de meci! Suedia se impune cu 1-0. În acest moment, Suedia este liderul grupei, cu 4 puncte, urmată de Slovacia, cu 3 puncte. Spania este pe locul 3, cu un singur punct, dar și un meci mai puțin disputat. Polonia este ultima în grupă, cu 0 puncte, dar un meci în minus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 76: GOOOL Suedia. Forsberg a transformat penalty-ul ob’inut de Quaison.

Min. 43: Ocazie Cehia! Hamsik a șutat de la marginea careului de 16 metri, dar peste transversală.

Min 1: A început meciul!

Update: Avem echipele de start:

Reclamă
Reclamă 4

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson – Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Isak; Rezerve: Johnsson, Nordfeldt – Bengtsson, Svensson, Helander, Sema, Krafth, Claesson, Jansson, Kulusevski, Quaison, Cajuste

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan – Kucka, Hrosovski – Koscelnik, Hamsik, Mak – Duda; Rezerve: Kuciak, Rodak – Valjent, Gregus, Weiss, Bozenik, Benes, Hancko, Haraslin, Duris, Lobotka, Hromada

Reclamă

Ştirea iniţială

Slovacia nu a învins niciodată Suedia, în cele cinci confruntări de până acum. Dacă o va face astăzi, va obţine calificarea în faza optimilor, unde şi-a asigurat locul până acum Italia, Belgia şi Olanda, scrie uefa.com.

Slovacia este liderul neaşteptat al grupei E, după disputarea primelor meciuri. Hamsik şi colegii săi au reuşit una dintre suprizele de până acum de la Euro 2020. Au învins cu 2-1 contra Poloniei lui Lewandowski.

De cealaltă parte, Suedia a rezistat eroic, la Sevilla. S-a terminat 0-0, într-un meci dominat categoric de Spania, care a avut o posesie uluitoare, de 85%!

La 33 de ani, Marek Hamsik este vedeta slovacilor. În lipsa lui Ibrahimovic, suedezii îşi pun mari speranţe în Isak, puştiul de 21 de ani care a strălucit contra Spaniei.

Echipele probabile

Suedia (4-4-2): Olsen – Krafth, Lindelof, Danielson, Augustinsson – Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Isak

Slovacia (4-2-3-1): Dubravka – Pekarik, Skriniar, Satka, Hubocan – Kucka, Hromada – Haraslin, Hamsik, Mak – Duda

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)
Citește și