Închide meniul
Foto

Euro 2020 | Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia. Măsura extremă luată de autorităţi

Mihai Ispas Publicat: 18 iunie 2021, 12:38 / Actualizat: 18 iunie 2021, 16:08

Reclamă
Euro 2020 | Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia. Măsura extremă luată de autorităţi

Profimedia

Fani scoţieni la Londra

Nebunie la Londra! Mii de fani scoţieni au sărbătorit pe străzi şi în parcuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nebunie la Londra! Mii de fanii scoţieni au venit pentru meciul cu Anglia

Poliţia a emis un ordin prin care agenţii au puteri sporite de dispersa fanii turbulenţi. Ordinul este valabil timp de 48 de ore, scrie Evening Standard.

Scoţienii au la dispoziţie doar 2.800 de locuri pe stadionul Wembley, dar gazdele au estimat că vor veni cel puţin 20.000! Primarul Sadiq Khan i-a rugat pe cei care nu au bilet să nu călătorească la Londra. Apelul său a fost ignorat.

Toate trenurile care fac legătura între Glasgow şi Londra, vineri, până la ora partidei, sunt rezervate în totalitate. Din 1998, au aşteptat fanii Scoţiei să participe din nou un turneul final. Ei au picat în grupă chiar cu rivalii din Anglia.

Reclamă

Euro 2020 | Show în tribunele Arenei Naţionale la Ucraina – Macedonia de Nord

Şi la Bucureşti, fanii au făcut show. Ucraina – Macedonia de Nord a fost cel de-al doilea găzduit de Arena Naţională, la Euro 2020.

Aproximativ 9.000 de fani au luat loc în tribune. La fel ca la partida trecută, dintre Austria şi Macedonia de Nord.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul lor selecţioner, Anghel Iordănescu, a venit pe fugă la stadion. El a trecut în viteză pe lângă reporteri şi nu a vrut să precizeze de la cine a primit bilet. Dar a luat loc la sectorul VIP.

„Mă grăbesc, vreau să prind imnul! Vă asigur că am bilet într-un loc bun. O să văd bine meciul”, a spus fostul selecţioner al României de la CM 1994, Anghel Iordănescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și