Închide meniul

Dialogul pe care l-a avut Ladislau Boloni cu mama lui Cristiano Ronaldo și părinții lui Varane: ”M-au întrebat, cu sfială, asta!”

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2021, 12:50

Reclamă
Dialogul pe care l-a avut Ladislau Boloni cu mama lui Cristiano Ronaldo și părinții lui Varane: ”M-au întrebat, cu sfială, asta!”

Ladislau Boloni a fost în discuții pentru a deveni selecționerul României

Zuma Press / John Thys via Hepta

Ladislau Boloni este antrenorul care l-a prezentat pe Cristiano Ronaldo fotbalului mare. Românul este cel care l-a promovat pe portughez în prima echipă a lui Sporting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni l-a antrenat și pe Raphael Varane la Lens. Ronaldo și Varane vor fi adversari în Portugalia – Franța. În acest context, Ladislau Boloni a acordat un interviu celor de la L’Equipe.

Boloni a dezvăluit ce dialog a avut cu mama lui Cristiano Ronaldo, dar și cu părinții lui Raphael Varane. 

A fost extraordinar să vorbesc cu părinții lui Varane, când eram la Lens. M-au întrebat, cu sfială, ‘crezi că fiul nostru va ajunge departe?’.  Același lucru mi s-a întâmplat și cu mama lui Ronaldo, din Madeira.

Ideea este că acești băieți au avut mereu o relație foarte strânsă cu părinții lor. Cred că acest aspect le-a oferit acea seninătate de care este nevoie în sportul de performanță”, a spus Boloni, preluat de Record.

Reclamă
Reclamă 4

Ladislau Boloni: „Ronaldo și-a părăsit familia la 12 ani, Varane putea merge acasă”

Ladislau Boloni a vorbit și despre copilăria pe care au avut-o cele două staruri.

”Ronaldo și-a părăsit familia la 12 ani pentru a merge la un centru de excelență pentru antrenament, dar care nu seamănă deloc cu ce știm noi azi. Nu mai avea cine să-l consoleze. În schimb, Varane putea merge acasă”, a mai spus Ladislau Boloni.

Ronaldo și Varane, adversari în Portugalia – Franța

Ladislau Boloni îi va admira pe foștii săi elevi în Portugalia – Franța, cel mai tare meci din etapa a treia a grupelor de la EURO 2020. Franța are 4 puncte, în timp ce Portugalia a obținut până acum 3 puncte.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și