Închide meniul
Video

EURO 2020 | Fanii români le-au dat „bătăi de cap” vedetelor Franţei! Campioana mondială a întârziat la primul antrenament din Bucureşti

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2021, 20:52

Profimedia

Franţa, primul antrenament la București

Suporterii români au venit la stadionul Arcul de Triumf, unde campionii mondiali urmau să aibă primul antrenament înaintea meciului cu Elveţia. Fanii din România s-au înghesuit să îi vadă pe Benzema, Mbappe, Griezmann sau Pogba, însă au fost ţinuţi la distanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii români le-au dat „bătăi de cap” vedetelor Franţei

Francezii nu au avut timp de pierdut, astfel că au cerut să nu se vadă nimic prin gard. Astfel, administratorul stadionului a încercuit gardul cu plasa verde, motiv pentru care cocoşii galici au întârziat la primul antrenament.

Franța – Elveția este cel mai așteptat meci de la Euro 2020 în rândul fanii fotbalului din România. Partida se va disputa luni, 28 iunie, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București! De ce „au strâmbat din nas” Mbappe, Benzema&co

Naţionala Franţei s-a declarat nemulţumită de condiţiile de la Bucureşti. Jurnalistul Hugo Delom de la L’Equipe a precizat de ce campionii mondiali „au strâmbat din nas” în Capitală. „Cocoşii galici” au fost cazaţi la hotelul Athenee Palace Hilton, unde au avut parte de o mare surpriză. După ce au ajuns la hotel, au dat de un bal de sfârşit de an al studenţilor, care le-a perturbat liniştea.

De asemenea, traficul intens şi căldura din Bucureşti, „35 de grade”, contribuie la starea de disconfort a campionilor mondiali, scrie francezul. Hugo Delom a mai notat şi că „deși este considerat monument istoric, Athenee Palace Hilton evidențiază, cel puțin la acest etaj, o lipsă de confort evident”.

Reclamă

Totuşi, jurnalistul a punctat şi aspectele pozitive de la Athenee Palace Hilton: „camere de bună calitate, terase, balcoane, piscine, săli de sport și de recuperare”.

Concluzia finală a corespondentului L’Equipe a fost că „hotelul nu e atât de eficient pentru refacere. În caz de calificare, nu e sigur că les Bleus vor mai rămâne prea mult la București”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și