Închide meniul

Cristiano Ronaldo a „turbat” după Belgia – Portugalia 1-0. Ce a putut face în drumul spre tunel

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2021, 10:42

Reclamă
Cristiano Ronaldo a „turbat după Belgia – Portugalia 1-0. Ce a putut face în drumul spre tunel

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a "turbat" după Belgia - Portugalia 1-0

Ronaldo şi-a dat jos banderola de căpitan şi a şutat cu piciorul în ea. Un om din stafful Portugaliei a vrut să i-o înapoieze, dar Cristiano era prea nervos şi a refuzat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA GESTUL TERIBIL AL LUI RONALDO!

Ce i-a spus Cristiano Ronaldo lui Thibaut Courtois chiar pe teren

Cristiano Ronaldo şi Thibaut Courtois s-au îmbrăţişat pe teren la finalul meciului Belgia – Portugalia 1-0, iar lusitanul a avut un mesaj pentru portarul lui Real Madrid, clubul de care CR7 s-a despărţit în 2018.

„Ai avut noroc. Mingea nu a vrut să intre în poartă. Succes în continuare”, au fost cuvintele pe care Cristiano Ronaldo i le-a adresat belgianului.

Cristiano Ronaldo a aruncat banderola şi în meciul cu Serbia

Nu a fost prima oară când Ronaldo face acest gest. El a fost criticat dur după un Serbia – Portugalia 2-2 de către Fernando Meira, fost jucător cu 54 de selecții în tricoul lusitanilor.

„Golul a fost clar, dar Ronaldo nu poate să arunce banderola de căpitan a Portugaliei pe gazon. Reacția lui e naturală, dar este inacceptabilă pentru un căpitan de națională. Nu poate arunca banderola și să plece la vestiar cât meciul încă se joacă. E inacceptabil pentru un jucător de importanța lui”, a spus Fernando Meira, citat de AS.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și