Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Spania s-a făcut de râs! Unai Simon şi Pedri, cuplul care „a reuşit” un „tonto-gol” uluitor. Faza la care Bănel Nicoliţă a tresărit

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2021, 19:49

EURO 2020 | Spania s-a făcut de râs! Unai Simon şi Pedri, cuplul care „a reuşit un „tonto-gol uluitor. Faza la care Bănel Nicoliţă a tresărit

Profimedia

Unai Simon

Croaţia a deschis scorul în confruntarea de la Copenhaga fără să facă nimic. Unai Simona şi Pedri „le-au dat o mână de ajutor” adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania s-a făcut de râs în meciul cu Croaţia! Unai Simon a gafat incredibil

În minutul 20, portarul spaniol a primit o pasă de la Pedri, pasă pe care nu a putut să o controleze. Tânărul fotbalist al Barcelonei i-a trimis pasa portarului de la 40 de metri distanţă. Simon nu a putut controla balonul, care i-a trecut pe lângă picioare şi a ajuns în poartă.

Faza a amintit de celebrul autogol al lui Bănel Nicoliţă, care şi-a dat autogol la fel pe Santiago Bernabeu, în 2006, în partida Real Madrid – Steaua, scor 1-0.

Acesta a fost al nouălea autogol de la EURO 2020. Este un record absolut pentru istoria Campionatului European.

Reclamă

VEZI AICI FAZA INCREDIBILĂ

Spania, campioana ratărilor la Euro 2020

Spania are un EURO 2020 mai mult decât complicat. Pe lângă lipsa de rezultate, jucătorii lui Luis Enrique se confruntă cu lipsa de inspirație în fața porții.

În partida cu Slovacia, „Furia Roja” a început meciul ca din tun și a obținut un penalty prin Koke în minutul 12.

Reclamă 4 / 0/3

Cel care și-a asumat responsabilitatea executării a fost Alvaro Morata, atacantul lui Juventus. Șutul acestuia a fost însă modest. Vârful de 28 de ani a trimis aproape de centrul porții, la semi-înălțime, iar Dubravka a intervenit fără probleme.

A fost al doilea penalty ratat de Spania la acest Euro. Precedentul a fost în meciul cu Polonia, când Gerard Moreno nu a reușit să-l învingă pe Szczesny de la punctul cu var.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și