Închide meniul

Un altfel de Euro 2020 | Veronique, spune tu, cine este lideru’?

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2021, 14:08

Reclamă
Un altfel de Euro 2020 | Veronique, spune tu, cine este lideru?

Profimediaimages

Un altfel de Euro 2020

”Stimată Doamnă, copilul n-are nici 14 ani, de la 18 putem să-i facem acte!”. L-a luat de mână și au dispărut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un altfel de Euro 2020 | Veronique, spune tu, cine este lideru’?

După ce n-a prea jucat în ultimul an la PSG, tot din cauza doamnei, Adrian s-a transferat la Juventus. La Torino, unde a ajuns cu un avion privat, ”delegația” a fost întâmpinată de un băiat care filma.

Doamna Rabiot a refuzat să coboare, până nu dispare ”inamicul”. I s-a spus că omul e angajat al clubului, filmează orice nou transfer. Nici nu a vrut să audă. A trebuit să intervină un barosan, ca să se potolească.

La finele meciului de pe ”Arena Națională”, când Franța a fost eliminată de Elveția, Veronique s-a luat de familiile lui Pogba și Mbappe, în văzul tuturor. 20 de minute a ”tras” non stop: că Paulică e indolent, că el a pierdut, la mijlocul terenului, mingea de 3-3, că tipul de 160.000.000 de euro e mult prea arogant și trebuie readus cu picioarele pe pământ! Presa franceză scrie că nu s-a mai pomenit așa ceva!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și