Închide meniul

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Federaţia Engleză de Fotbal a luat atitudine după ce Rashford, Sancho şi Saka au fost victimele unor atacuri rasiste: „Comportament dezgustător”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2021, 10:22

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Federaţia Engleză de Fotbal a luat atitudine după ce Rashford, Sancho şi Saka au fost victimele unor atacuri rasiste: „Comportament dezgustător

Rashford şi Sancho, victimele unor atacuri rasiste

Profimedia

Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au ratat cele 3 penalty-uri în finala EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rashford, Sancho şi Saka au fost victimele unor atacuri rasiste

Subliniem cu claritate că oricine se află în spatele unui comportament atât de dezgustător nu este binevenit să urmărească echipa. Vom face tot ce putem pentru a-i sprijini pe jucătorii afectaţi, în timp ce solicităm pedepsele cele mai dure posibile pentru oricine este responsabil.

Vom continua să facem tot ce putem pentru a elimina discriminarea din fotbal, dar implorăm guvernul să acţioneze rapid şi să adopte legislaţia corespunzătoare, astfel încât acest abuz să aibă consecinţe reale. Companiile de social media trebuie să intensifice, să-şi asume răspunderea şi să acţioneze pentru a interzice agresorii de pe platformele lor, să adune dovezi care pot duce la urmărire penală şi să sprijine eliberarea platformelor lor de acest tip de abuz abject„, a precizat FA, într-un comunicat, potrivit BBC.

Italia – Anglia 1-1 (3-2. d.l.d) | Anglia a pierdut finala EURO 2020 chiar pe Wembley

Poliţia metropolitană a deschis o anchetă şi a afirmat că nu va tolera astfel de atacuri. Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro. Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

Reclamă

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho.

Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și