Ocupat cu bucătăria, Chef Nicolai Tand a mers rar la patinoar. „De două sau de trei ori în viața mea am pus patine în picioare„, a recunoscut bucătarul celebru din România.
În copilărie era toată ziua pe gheață. Juca hochei, dar patine.
Chef Nicolai Tand, la Dancing on Ice: VIS ÎN DOI
„Eram cu cizme, se mai rupea gheața. Cădeam în apă și ajungeam acasă cu pantalonii deja înghețați pe jumătatea„, a dezvăluit Tand la Antena Sport.
Marea provocare pe patine pentru Chef Nicolai Tand e să învețe să facă o piruetă, la Dancing on Ice: VIS ÎN DOI, super show-ul pe gheață care începe în curând la Antena 1.
„O piruetă pe gheață e greu de făcut. Când o vezi la televizor zici că pare ușoară„, a spus Tand.
Patinele pot fi o provocare pentru Chef Nicolai Tand și în bucătărie. „Cred că aș petrece o zi întragă să curăț un sac de cartofi cu lama de la patină. Taie foarte bine, dar e incomodă„, a reacționat acesta. A ținut totuși să asigure că nu ar avea bătăi de cap dacă ar deține un restaurant pe gheață.