VIDEO

Gheorghe Mocanu e cel mai bătrăn patinator din Sfântu Gheorghe. S-a apucat de patinaj la 50 de ani, iar în 2019 a participat la primul concurs. Dancing on Ice – Vis în Doi continuă sâmbătă, la 20:00, la Antena 1

De Antena Sport
Publicat: 29 martie 2022, 21:59

Nu e niciodată prea târziu pentru patinaj. Cel mai în vârstă patinator din Sfântu Gheorghe are 54 de ani. Gheorghe Mocanu a luat sportul în serios doar de patru ani.

Reclamă

Captură Antena Sport

Gheorghe Mocanu s-a apucat serios de patinaj la 50 de ani. Patinatorul din Sfântu Gheorghe n-a făcut sport de performanţă în viaţa lui.

Reclamă

Gheorghe Mocanu s-a apucat de patinaj la 50 de ani

Minunat, învătam unii de la alţii (n.r. – cum e să impîrţiţi gheata cu copiii?) Minunat, învăţăm unii de la alţii. M-au primit cu braţele deschise toţi„, a spus Gheorghe Mocanu.

Gheorghe Mocanu a participat la primul concurs de patinaj recreaţional în 2019. „Cine a trăit senzaţia asta de a pluti, de a zbura, va încerca să o caute mereu. Mi-aş dori să pot participa la concursuri internaţionale„, a mai spus Gheorghe Mocanu.

Si concurenţii de la Dancing On Ice – Vis în doi au început să patineze târziu. Cel mai are show care s-a văzut vreodată în România continuă sâmbătă la Antena 1, de la ora 20:00.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
17:15 Iosif Rotariu îl acuză de minciună pe Mihai Stoica: ”Nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin!” 17:08 Simona Halep, „coşmar” pentru Paula Badosa: „Să joc împotriva ei este ultimul lucru pe care mi-l doresc. Nu sunt Rafael Nadal” 16:48 Christophe Galtier, prezentat oficial la PSG. Antrenorul vrea să-l facă uitat pe Mauricio Pochettino 16:09 Ora de start a meciului Simona Halep – Amanda Anisimova, din sferturile de finală de la Wimbledon 2022 15:58 NEWS ALERTIonuţ Radu a semnat cu Cremonese! Suma uriaşă la care a renunţat românul 15:43 Mihai Stoica a anunţat că David Miculescu nu mai este o variantă pentru FCSB: „Gigi Becali a hotărât asta!” 15:39 Meciul anului în kickboxing! Badr Hari și Overeem se bat pentru a treia oară 15:29 Ce a putut să facă mama lui David Popovici! Decizia radicală luată pentru a-şi proteja fiul 14:24 EXCLUSIVLoți Boloni, medic stomatolog la Steaua! Vremea trece, plombele rezistă! ”Am și acum lucrarea făcută de el!” Cum a învățat meserie 14:23 VIDEO. Gicu Dobrin. 60 de ani de la debutul ”Gâscanului”
Pe același subiect
Sore și Grațiano, la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 21 apr., 20:39
Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 13 apr., 21:30
Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Sore
Extra • 8 apr., 20:49
Sore a fost Crăiasa Zăpezii la Dancing on ICE – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen continuă sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Close