Închide meniul
VIDEO

Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Reclamă

Publicat: 13 aprilie 2022, 21:30 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 3:05

Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI

Captură Antena 1

Oase, unul dintre favoriţii de la Dancing on Ice, şi-a lăsat partenera cu ochii în lacrimi după ce a ajuns la spital. Oase a crezut că nu mai poate continua cursa pentru marele premiu, în direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când au văzut că le-a picat melodia lui Simplu, Oase şi Andreea Ureche au crezut că, oficial, le va fi bine la seara hiturilor româneşti.

Oase s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

„Oficial, îmi merge bine, oficial, mi-e bine… şi caterincă la antrenament”, a spus Oase, care a fost cat pe ce să-şi rupă oasele.

„E luxat, să-mi bag… Medic!”, a urlat Oase.

Reclamă

Oase a ajuns pe patul de spital şi a aşteptat, cu mari emoţii, verdictul medicilor. Andreea a început să plângă.

„Mi-e aşa milă de el, ştiu că îşi doreşte foarte mult să cotinuăm. Înseamnă foarte mult pentru mine şi vreau să vină înapoi”, a spus Andreea.

Campionul de la Asia Express a trecut peste dureri şi şi-a făcut numărul mai mult într-un picior. El şi Andreea mai au un pas până la Marea Finală, de 50 de mii de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Perechile calificate se aleg după seara folclorului internaţional, sambata de la ora 20, la Antena 1.

Ruby și Zsolt, eliminați de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

Ruby şi Zsolt au încins gheaţa la antrenamente. Pentru că melodia lor, de la seara muzicii româneşti, a fost una incendiară.

„Mi-a rupt picioarele, îţi zic sincer”, a spus Ruby. „Mă doare splina şi ficatul, de la atât bâţâială”, a spus și Zsolt.

Show-ul din timpul concursului n-a trecut cu bine de juriu şi de fanii care au votat. Ruby şi Zolt au ajuns pentru a patra oară la rând, la duel.

„Îmi dau seama că sunt aşa, un fel de omul negru al competiţiei”, a mai spus Ruby.

Ruby şi Zsolt au pierdut duelul cu perechea formata din Carmen și Lilian! Dancing on Ice – VIS ÎN DOI continuă cu seara folclorului internaţional.

Sâmbătă, în direct la Antena 1, de la ora 20:00. În concurs vor rămâne doar trei perechi, care vor intra în Marea Finală, pentru premiul de 50 de mii de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și