Închide meniul
VIDEO

Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2022, 20:39

Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Sore și Grațiano s-au împrietenit la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI

AS.ro

  • Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril
  • Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Sore, Oase si Jean Gavril sunt cele 3 vedete care se bat pentru primul titlu la Dancing On Ice – Vis In Doi. Marea finala a supershow-ului e sambata de la ora 20, in direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril și trag tare să câștige marele premiu de 50 de mii de euro de la Dancing On Ice – Vis în Doi. Grațiano vrea să-i îndeplinească visul mamei lui, antrenoare de patinaj.

Sore și Grațiano s-au împrietenit la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

„Sore este un om cum nu mi-am imaginat. E o fire foarte sensibilă. Pot să spun că am câștigat un prieten, am castigat o persoană”, a spus Grațiano.

Reclamă

„Nici eu nu mi-am imaginat că o să am lângă mine o persoană de o viață! Dacă vii la București și vrei să mă scoți la o ciocolată caldă la patinoar, eu vin !”, a răspuns Sore.

Tatăl lui Sore a venit să-i încurajeze, la semifinală. Cei doi au mai avut și clinciuri pe gheață. „Orice fac, eu sunt vinovat!”, a tunat Grațiano. „N-o să facem niciodată ridicări frumoase ca Jean și Ana, îti spun sigur!”, a răspuns Sore.

Reclamă

Marea finala de la Dancing On Ice – Vis In Doi e sambata de la ora 20, la Antena 1. „Este pt mine o realizare fantastica!”, a încheiat Sore.

Oase s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

Oase, unul dintre favoriţii de la Dancing on Ice, şi-a lăsat partenera cu ochii în lacrimi după ce a ajuns la spital. Oase a crezut că nu mai poate continua cursa pentru marele premiu, în direct la Antena 1.

Când au văzut că le-a picat melodia lui Simplu, Oase şi Andreea Ureche au crezut că, oficial, le va fi bine la seara hiturilor româneşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Oficial, îmi merge bine, oficial, mi-e bine… şi caterincă la antrenament”, a spus Oase, care a fost cat pe ce să-şi rupă oasele. „E luxat, să-mi bag… Medic!”, a urlat Oase.

Oase a ajuns pe patul de spital şi a aşteptat, cu mari emoţii, verdictul medicilor. Andreea a început să plângă.

„Mi-e aşa milă de el, ştiu că îşi doreşte foarte mult să cotinuăm. Înseamnă foarte mult pentru mine şi vreau să vină înapoi”, a spus Andreea.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sore face totul pentru a-i îndeplini visul partenerului său
Extra • 16 mai, 10:15
AS.ro LIVE | Sore a fost invitata lui Cătălin Oprişan! Dezvăluirile finalistei de la Dancing on ICE – VIS ÎN DOI
Jean Gavril și Ana Maria Ion, în finala Dancing on Ice Vis în Doi
Extra • 24 apr., 20:28
Fanii au decis! Jean Gavril și Ana Maria Ion au castigat finala show-ului fenomen Dancing On Ice- Vis în Doi
Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 13 apr., 21:30
Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Ruby și Zsolt, la Dancing on Ice
Fotbal • 12 apr., 20:46
„Mi-a rupt picioarele!” Ruby și Zsolt, eliminați de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul continuă sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Sore
Extra • 8 apr., 20:49
Sore a fost Crăiasa Zăpezii la Dancing on ICE – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen continuă sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1