Închide meniul
VIDEO

Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2022, 20:39

Reclamă
Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

Sore și Grațiano s-au împrietenit la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI

AS.ro

Sore, Oase si Jean Gavril sunt cele 3 vedete care se bat pentru primul titlu la Dancing On Ice – Vis In Doi. Marea finala a supershow-ului e sambata de la ora 20, in direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril și trag tare să câștige marele premiu de 50 de mii de euro de la Dancing On Ice – Vis în Doi. Grațiano vrea să-i îndeplinească visul mamei lui, antrenoare de patinaj.

Sore și Grațiano s-au împrietenit la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

„Sore este un om cum nu mi-am imaginat. E o fire foarte sensibilă. Pot să spun că am câștigat un prieten, am castigat o persoană”, a spus Grațiano.

„Nici eu nu mi-am imaginat că o să am lângă mine o persoană de o viață! Dacă vii la București și vrei să mă scoți la o ciocolată caldă la patinoar, eu vin !”, a răspuns Sore.

Tatăl lui Sore a venit să-i încurajeze, la semifinală. Cei doi au mai avut și clinciuri pe gheață. „Orice fac, eu sunt vinovat!”, a tunat Grațiano. „N-o să facem niciodată ridicări frumoase ca Jean și Ana, îti spun sigur!”, a răspuns Sore.

Reclamă
Reclamă 4

Marea finala de la Dancing On Ice – Vis In Doi e sambata de la ora 20, la Antena 1. „Este pt mine o realizare fantastica!”, a încheiat Sore.

Oase s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

Oase, unul dintre favoriţii de la Dancing on Ice, şi-a lăsat partenera cu ochii în lacrimi după ce a ajuns la spital. Oase a crezut că nu mai poate continua cursa pentru marele premiu, în direct la Antena 1.

Când au văzut că le-a picat melodia lui Simplu, Oase şi Andreea Ureche au crezut că, oficial, le va fi bine la seara hiturilor româneşti.

Reclamă

„Oficial, îmi merge bine, oficial, mi-e bine… şi caterincă la antrenament”, a spus Oase, care a fost cat pe ce să-şi rupă oasele. „E luxat, să-mi bag… Medic!”, a urlat Oase.

Oase a ajuns pe patul de spital şi a aşteptat, cu mari emoţii, verdictul medicilor. Andreea a început să plângă.

„Mi-e aşa milă de el, ştiu că îşi doreşte foarte mult să cotinuăm. Înseamnă foarte mult pentru mine şi vreau să vină înapoi”, a spus Andreea.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și