VIDEO

Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1

De Antena Sport
Publicat: 21 aprilie 2022, 20:39

Sore, Oase si Jean Gavril sunt cele 3 vedete care se bat pentru primul titlu la Dancing On Ice – Vis In Doi. Marea finala a supershow-ului e sambata de la ora 20, in direct la Antena 1.

Reclamă
Sore și Grațiano, la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI

AS.ro

Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril și trag tare să câștige marele premiu de 50 de mii de euro de la Dancing On Ice – Vis în Doi. Grațiano vrea să-i îndeplinească visul mamei lui, antrenoare de patinaj.

Reclamă

Sore și Grațiano s-au împrietenit la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

„Sore este un om cum nu mi-am imaginat. E o fire foarte sensibilă. Pot să spun că am câștigat un prieten, am castigat o persoană”, a spus Grațiano.

„Nici eu nu mi-am imaginat că o să am lângă mine o persoană de o viață! Dacă vii la București și vrei să mă scoți la o ciocolată caldă la patinoar, eu vin !”, a răspuns Sore.

Tatăl lui Sore a venit să-i încurajeze, la semifinală. Cei doi au mai avut și clinciuri pe gheață. „Orice fac, eu sunt vinovat!”, a tunat Grațiano. „N-o să facem niciodată ridicări frumoase ca Jean și Ana, îti spun sigur!”, a răspuns Sore.

Marea finala de la Dancing On Ice – Vis In Doi e sambata de la ora 20, la Antena 1. „Este pt mine o realizare fantastica!”, a încheiat Sore.

Oase s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI

Oase, unul dintre favoriţii de la Dancing on Ice, şi-a lăsat partenera cu ochii în lacrimi după ce a ajuns la spital. Oase a crezut că nu mai poate continua cursa pentru marele premiu, în direct la Antena 1.

Reclamă

Când au văzut că le-a picat melodia lui Simplu, Oase şi Andreea Ureche au crezut că, oficial, le va fi bine la seara hiturilor româneşti.

„Oficial, îmi merge bine, oficial, mi-e bine… şi caterincă la antrenament”, a spus Oase, care a fost cat pe ce să-şi rupă oasele. „E luxat, să-mi bag… Medic!”, a urlat Oase.

Oase a ajuns pe patul de spital şi a aşteptat, cu mari emoţii, verdictul medicilor. Andreea a început să plângă.

„Mi-e aşa milă de el, ştiu că îşi doreşte foarte mult să cotinuăm. Înseamnă foarte mult pentru mine şi vreau să vină înapoi”, a spus Andreea.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
12:13 VIDEOCampionul Chase Elliott, moment savuros după un nou succes în Nascar: „Vreți să cânt ceva la chitară?” 12:12 Simona Halep, sperietoare pentru Magdalena Frech, la Wimbledon 2022. ”Normal că mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară pentru turul 3” 11:37 Oleksandr Usik se ruga să nu fie ucis în războiul din Ucraina: ”Te rog, Doamne, să nu laşi pe nimeni să mă împuşte” 11:00 EXCLUSIV AS.ro LIVECristian Gațu, poveste savuroasă: „Dinamo era un club renumit pentru a afla lucruri!” Legendarul sportiv juca fotbal şi handbal în acelaşi timp 10:16 Robert Lewandowski şi Xavi, întâlnire de gradul zero într-un club din Ibiza! Superstarul polonez vrea cu orice preţ la Barcelona 10:09 PSG şi Mauricio Pochettino au ajuns la un acord! Suma uriașă primită de argentinian 9:50 AS.ro LIVE | Cristian Gațu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Cel mai mare handbalist român a venit cu povești savuroase 9:30 Florin Lovin anunţă dezastrul la FCSB: „Nu va reuși niciodată să câştige titlul! Mereu e la fel!” 9:22 Clujeanul Simone Tempestini continuă lupta pentru titlu în Campionatul European de Raliuri 9:22 Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus
Pe același subiect
Sore, finalistă la Dancing on Ice - Vis în Doi
Extra • 16 mai, 10:15
AS.ro LIVE | Sore a fost invitata lui Cătălin Oprişan! Dezvăluirile finalistei de la Dancing on ICE – VIS ÎN DOI
Jean Gavril și Ana Maria Ion, în finala Dancing on Ice Vis în Doi
Extra • 24 apr., 20:28
Fanii au decis! Jean Gavril și Ana Maria Ion au castigat finala show-ului fenomen Dancing On Ice- Vis în Doi
Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 13 apr., 21:30
Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Close