Închide meniul
VIDEO

A fost seara filmelor celebre la Dancing on Ice – Vis în Doi! Iulia Albu a fost „Cruela”. Super show-ul este în fiecare sâmbătă, la Antena 1, de la ora 20:00

Publicat: 20 martie 2022, 20:06

Reclamă
A fost seara filmelor celebre la Dancing on Ice – Vis în Doi! Iulia Albu a fost „Cruela. Super show-ul este în fiecare sâmbătă, la Antena 1, de la ora 20:00

Iulia Albu a fost "Cruela" la Dancing on Ice – Vis în Doi

Antena 1

A fost seara filmelor celebre la super show-ul de pe gheaţă „Dancing On Ice – Vis în Doi”. Show-ul e în fiecare sâmbătă de la ora 20:00 la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulia Albu a fost Cruela şi nu a avut noroc. Ea şi partenereul ei, Marian Prisăcaru, au fost eliminaţi din cursa pentru marele premiu de 50 de mii de euro. Ei au pierdut duelul cu Ruby şi Zsolt Kerekeş.

Două fetiţe din Ucraina, Kamila şi Veronika, au emoţionat, cu un moment special. La Dancing on Ice se strâng fonduri pentru victimele războiului.

Dancing on ice – Vis în doi continuă în direct la Antena 1, sâmbătă, de la ora 20:00.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolai Tand vrea să fie „CHEF” şi pe gheaţă!

As în bucătărie, Nicolai Tand vrea să fie Chef şi pe gheaţă şi să o ajute pe partenera lui să-şi îndeplinească visul. În primul dans, cei doi au strălucit pe patine! Show-ul fenomen – „Dancing On Ice – Vis în Doi” e în fiecare sâmbătă de la ora 20:00 la Antena 1.

Chef Nicolai Tand şi-a pus patinele în picioare prima dată în acest an, la antrenamentele pentru Dancing on Ice – Vis în Doi. „N-am fost niciodată aşa de obosit în viaţa mea. Mă dureau toţi muşchii„, a spus Nicolai Tand.

Căzăturile l-au făcut mai puternic. El spera să-i împlinească visul partenerei lui, Daniela, care vrea să-l ajute pe fiul ei, Luis, să facă o carieră în tenis. Fosta campioană a României la patinaj, Daniela, a renunţat la gheaţă, ca să munceasca în străinătate, unde a plecat cu toată familia.

Reclamă

„6 ani de zile n-am fost pe gheaţă, mi-au dat lacrimile de emoţie. Nu mi-a venit să cred cât de frumos, cât de împlinită sunt. Mă simt ca acasă, pe gheaţă sunt acasă„, a spus Daniela Niţă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și