VIDEO

Nicolai Tand vrea să fie „CHEF” şi pe gheaţă! Dancing on Ice – Vis în Doi este în fiecare sâmbătă, la Antena 1, de la ora 20:00

Publicat: 16 martie 2022, 22:08

As în bucătărie, Nicolai Tand vrea să fie Chef şi pe gheaţă şi să o ajute pe partenera lui să-şi îndeplinească visul. În primul dans, cei doi au strălucit pe patine! Show-ul fenomen - "Dancing On Ice - Vis în Doi" e în fiecare sâmbătă de la ora 20:00 la Antena 1.

Reclamă

Captură Antena Sport

Chef Nicolai Tand şi-a pus patinele în picioare prima dată în acest an, la antrenamentele pentru Dancing on Ice – Vis în Doi. „N-am fost niciodată aşa de obosit în viaţa mea. Mă dureau toţi muşchii„, a spus Nicolai Tand.

Reclamă

Căzăturile l-au făcut mai puternic. El spera să-i împlinească visul partenerei lui, Daniela, care vrea să-l ajute pe fiul ei, Luis, să facă o carieră în tenis. Fosta campioană a României la patinaj, Daniela, a renunţat la gheaţă, ca să munceasca în străinătate, unde a plecat cu toată familia.

6 ani de zile n-am fost pe gheaţă, mi-au dat lacrimile de emoţie. Nu mi-a venit să cred cât de frumos, cât de împlinită sunt. Mă simt ca acasă, pe gheaţă sunt acasă„, a spus Daniela Niţă.

Primul dans pe gheaţă le-a ieşit. Dar mai e mult de muncă pentru marea finală Dancing On Ice! Supershow-ul pe gheaţă e în fiecare sâmbata, de la ora 20:00, la Antena 1.

Chef Nicolai Tand, la Dancing on Ice – Vis în Doi!

Ca să le ia faţa pe gheaţă, Chef Nicolai Tand îi umflă cu gogoşi pe rivalii de la Dancing On Ice – Vis în Doi, show-ul care începe pe 5 martie la Antena 1, de la ora 20:00.

Aduc gogoşi şi îmi place să aduc plăcere, bucurie oamenilor prin mâncare„, a mai spus Chef Nicolai Tand. „În fiecare zi vine cu gogoşi„, spune şi Daniela.

Chef Nicolai a avut şi probleme la antrenamentele pe gheaţă. „La un moment dat m-a luat cu ameţeli. Două zile n-am făcut antrenament deloc„, a mai spus Chef Nicolai Tand.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
17:18 Mats Wilander şi Alex Corretja, impresionaţi de Simona Halep: „E o jucătoare completă” / „A reuşit să facă faţă emoţiilor” 17:14 NEWS ALERTDavid Popovici își păstrează titlul de campion european la juniori! Aur la 200 metri liber, după o nouă cursă magică 17:14 VIDEOSimona Halep s-a descătuşat la finalul meciului cu Amanda Anisimova! 12 victorii consecutive la Wimbledon 16:59 Simona Halep – Elena Rybakina, în semifinalele Wimbledon 2022! Campioana noastră conduce cu 2-1 în meciurile directe 16:48 Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele de la Wimbledon 2022: „Joc cel mai bun tenis al meu” 16:41 Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022 16:40 David Beckham, prezent la partida dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova 16:20 Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-4. Calificare uriaşă în semifinale la Wimbledon 2022. Evoluţie de gală pentru Simo 16:20 Ovidiu Hațegan revine în arbitraj, la 3 luni după ce a suferit un infarct! La ce meci a fost delegat 15:27 Bayern Munchen, replică istorică pentru Barcelona, în cazul transferului lui Robert Lewandowski: „Vrem toţi banii pe loc, nu ştim dacă veţi mai exista peste doi ani”
Close