VIDEO

Ce s-a întâmplat înainte ca Iulia Albu şi partenerul său să părăsească Dancing on Ice-Vis în Doi. Super-show-ul continuă sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Antena 1

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 22 martie 2022, 22:36

A doua oară nu le-a mai ieşit. Iulia Albu şi partenerul ei, Marian, au părăsit Dancing On Ice – Vis în Doi. „Suntem singura echipă de aici care nu e o echipă” spunea Marian înaintea ultimului dans. Marian s-a supărat pe Iulia că la antrenamente era mai mult cu telefonul în mână, nicidecum cu gândul la concurs.

Reclamă

Captură Antena Sport

Hai, că trebuie să ne pregătim„, i-a spus Marian Iuliei Albu. „Toate echipele sunt mai bune decât noi pentru că sunt echipe. Noi suntem singura echipă care nu suntem echipă„, a fost supărarea lui Marian.

Reclamă

Iulia Albu a părăsit Dancing on Ice – Vis în Doi!

Ok! Eu nu pot cu acest om… Lasă-mă în pace!”, a replicat Iulia Albu. Pe gheaţă, Iulia n-a ascultat toate sfaturile primite de la Marian.

Nu te mai lăsa pe spate. Să te lasi un pic, oricum, să încerci să înveţi fără să te superi„, au fost sfaturile lui Marian pentru Iulia Albu. „Lasă-mă, te rog„, i-a răspuns Iulia Albu.

Iar visul lor s-a Încheiat repede. Dacă prima dată au câştigat duelul, acum n-au avut nicio şansă şi au fost eliminaţi de Ruby şi partenerul ei. Dancing On Ice – Vis în Doi continuă sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Antena 1.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
20:14 Erdogan l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce face Gică Hagi. „Regele”, subiect de discuţie la Summitul NATO de la Madrid 19:57 Simona Halep, revenire incredibilă în primul set cu Kirsten Flipkens, la Wimbledon 2022 19:32 Transferul lui Kevin Luckassen la Rapid a picat. Lovitură pentru echipa lui Adrian Mutu 18:56 Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș: „Care e mai uzat? El sau Chiellini?” 18:56 FotoCristi Borcea, gata să facă al 10-lea copil. Valentina Pelinel a recunoscut totul: „E un sentiment unic!” 18:45 EXCLUSIVCosmin Moţi, despre echipa naţională a României: „Ăsta e nivelul, nu ne putem ridica mai sus” 18:23 Iosif Rotariu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Este exclus ca Dorin să se întoarcă în România!” 18:14 Ladislau Boloni a dezvăluit marele său regret: ”Mi-aș fi dorit să îmi închei cariera la echipa națională!” 17:55 VIDEORăzvan Lucescu, dezvăluiri din viața de cuplu: „Sunt o persoană plictisitoare! Cu mine, soția mea nu se poate distra!” 17:43 Ilie Năstase, vedetă în Anglia: ”Playboy-ul din tenis care s-a iubit cu 2.500 de femei! Nu refuza niciodată partidele de amor în trei!”
Pe același subiect
Sore și Grațiano, la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 21 apr., 20:39
Sore și Grațiano le-au pus gând rău lui Oase și Jean Gavril! Marea finală de la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Oase concurează la Dancing on Ice - VIS ÎN DOI
Dancing on Ice • 13 apr., 21:30
Momente dificile pentru Oase! Campionul de la Asia Express s-a temut că nu mai poate continua la Dancing on Ice – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen e sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Sore
Extra • 8 apr., 20:49
Sore a fost Crăiasa Zăpezii la Dancing on ICE – VIS ÎN DOI. Show-ul fenomen continuă sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1
Close