Închide meniul
Video

Influenceriţa Carmen Grebenişan vrea să dea lovitura la Dancing On Ice-Vis in Doi! Ar fi prima câştigătoare din România

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 februarie 2022, 20:47

Reclamă

Pe norocul începătorului… pariază influenceriţa Carmen Grebenişan la Dancing On Ice-Vis în Doi! Vrea să fie prima câştigătoare din România! Până la supershow-ul de la Antena 1 ea n-a patinat niciodată! Carmen Grebenisan şi-a pus pentru prima dată patinele în picioare la antrenamentele de la Dancing On ice! „E o provocare imensă. E ceva ce n-am mai făcut în viaţa mea. Mi s-a spus că seamănă cu rolele, dar vă spun sincer: Nu seamănă! Când m-am urcat pe gheaţă mă simţeam ca o mâţă beată”, spune Carmen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Influenceriţa Carmen Grebenişan vrea să dea lovitura la Dancing On Ice-Vis in Doi!

Sportiv[ din fire, s-a acomodat repede. Carmen merge la sală de câteva ori pe săptămână. Ea a încercat şi antrenamente de box, înainte să patineze! „Antrenamentele sunt din ce în ce mai intense, dar asta îmi place foarte mult. Nu mai tremur aşa pe gheaţă ca o pisicuţă beată”, a mai spus Carmen.

Carmen Grebenişan a alergat şi in Asia Express. Ea va avea una dintre cele mai mari galerii la Dancing On Ice – Vis in doi, supershow-ul care va fi în curând la Antena 1! Ea are milioane de urmăritori pe reţelele de socializare! „Visul meu la acest concurs e să fac un triplu axel, să mă învârt!”, a încheiat Carmen Grebenişan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și