Închide meniul

“Flying Simo”! Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells, în meciul câștigat cu Cori Gauff. Cum a fost surprinsă campioana noastră

Cosmin Cioboată Publicat: 14 martie 2022, 8:58

Reclamă
“Flying Simo”! Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells, în meciul câștigat cu Cori Gauff. Cum a fost surprinsă campioana noastră

Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 6-4, în turul 3 de la Indian Wells

Getty Images

Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells, în meciul cu Cori Gauff

Simona Halep a controlat categoric partida cu Cori Gauff, căreia i-a “stricat” ziua de naștere. Jucătoarea noastră a fost foarte activă pe teren și nu și-a pierdut deloc serviciul, în ciuda vântului puternic din timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona s-a impus în minimum de seturi, după o oră și 17 minute, și a oferit imaginea zilei de la Indian Wells.

Sportiva din Constanța a fost surprinsă de camerele foto în aer după o lovitură puternică, ca și când s-ar fi aflat în zbor. Imaginea impresionantă s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare

Indian Wells | Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4. Prima reacție a jucătoarei noastrei, după calificarea în optimi

“Este minunat să mă aflu aici. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru că au venit și m-au susținut. Este mereu o plăcere să joc aici și mă bucur. Nu este mereu ușor să îți găsești ritmul când vântul este puternic.

Reclamă

Pe o parte a terenului trebuia să aplic un anumit stil, iar pe cealaltă parte să schimb. Trebuie să te stabilizezi. Întotdeauna este important să îți găsești ritmul și, indiferent cum joci, este important să câștigi. Îmi place să joc împotriva unor astfel de jucătoare, care lovesc tare.

 (N.r. – pentru ce ești cea mai fericită?) Sunt fericită că am fost calmă pe teren, n-am vorbit foarte mult și m-am controlat. Încă lucrez la asta. A fost o atmosferă fantastică și mă bucur să fiu aici. Abia aștept să ne revedem.”, a spus Simona Halep, pentru digisport.ro.

Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4 | Reacția americancei, eliminată de la Indian Wells chiar de ziua ei: “Am simțit-o pe pielea mea!”

Jucătoarea americancă a fost eliminată de Simona Halep de la Indian Wells chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Simona a jucat bine. Eu am crezut că am șanse mari, câteva puncte de break pe ici, pe colo. Per total, cred că a fost un meci bun.

Ea se află la un nivel foarte bun și am simțit-o pe pielea mea. Cred că am luat deciziile corecte în meci, doar că nu le-am pus și în practică.”, a spus Cori Gauff, citată de USA Today.

“Nu este o zi de naștere fericită!”, a spus comentatorul american, la finalul meciului dintre Simona Halep și Cori Gauff.

 

Simona Halep – Sorana Cîrstea, duel 100% românesc în optimile Indian Wells

Simona Halep și Sorana Cîrstea se vor duela în optimile de finală de la Indian Wells.

În turul precedent, Simo a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-3, 6-4 în timp ce Sorana a eliminat-o pe Anna Kalinskaya, scor 5-7, 6-1, 6-0.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Cele două românce nu s-au mai întâlnit de 12 ani

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit de trei ori de-a lungul timpului. Ultima confruntare directă dintre cele două românce a avut loc în urmă cu 12 ani, în finala turneului de la Cincinnati.

Reclamă

Sorana Cîrstea conduce cu 2-1 în duelurile directe cu Simona Halep. Primul duel dintre cele două datează tocmai din 2008, într-un turneu ITF desfășurat la București.

Câștigătoarea meciului din optimile Indian Wells va conduce clasamentul româncelor din WTA. Înaintea turneului din California, Simona Halep se afla pe prima poziție, cu un avans de numai 57 de puncte față de Sorana Cîrstea.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Meciurile directe dintre cele două românce:

Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-3, 3-6, 1-6 (50k Bucharest, 2008)

Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-4, 7-6(4) (Marbella, 2010)

Simona Halep – Sorana Cîrstea 2-6, 4-6 (Cincinnati, 2010)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și