Închide meniul

“Flying Simo”! Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells, în meciul câștigat cu Cori Gauff. Cum a fost surprinsă campioana noastră

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 martie 2022, 8:58

“Flying Simo”! Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells, în meciul câștigat cu Cori Gauff. Cum a fost surprinsă campioana noastră

Simona Halep - Cori Gauff 6-3, 6-4, în turul 3 de la Indian Wells

Getty Images

Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells, în meciul cu Cori Gauff

Simona Halep a controlat categoric partida cu Cori Gauff, căreia i-a “stricat” ziua de naștere. Jucătoarea noastră a fost foarte activă pe teren și nu și-a pierdut deloc serviciul, în ciuda vântului puternic din timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona s-a impus în minimum de seturi, după o oră și 17 minute, și a oferit imaginea zilei de la Indian Wells.

Sportiva din Constanța a fost surprinsă de camerele foto în aer după o lovitură puternică, ca și când s-ar fi aflat în zbor. Imaginea impresionantă s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare

Indian Wells | Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4. Prima reacție a jucătoarei noastrei, după calificarea în optimi

“Este minunat să mă aflu aici. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru că au venit și m-au susținut. Este mereu o plăcere să joc aici și mă bucur. Nu este mereu ușor să îți găsești ritmul când vântul este puternic.

Reclamă

Pe o parte a terenului trebuia să aplic un anumit stil, iar pe cealaltă parte să schimb. Trebuie să te stabilizezi. Întotdeauna este important să îți găsești ritmul și, indiferent cum joci, este important să câștigi. Îmi place să joc împotriva unor astfel de jucătoare, care lovesc tare.

 (N.r. – pentru ce ești cea mai fericită?) Sunt fericită că am fost calmă pe teren, n-am vorbit foarte mult și m-am controlat. Încă lucrez la asta. A fost o atmosferă fantastică și mă bucur să fiu aici. Abia aștept să ne revedem.”, a spus Simona Halep, pentru digisport.ro.

Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4 | Reacția americancei, eliminată de la Indian Wells chiar de ziua ei: “Am simțit-o pe pielea mea!”

Jucătoarea americancă a fost eliminată de Simona Halep de la Indian Wells chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Simona a jucat bine. Eu am crezut că am șanse mari, câteva puncte de break pe ici, pe colo. Per total, cred că a fost un meci bun.

Ea se află la un nivel foarte bun și am simțit-o pe pielea mea. Cred că am luat deciziile corecte în meci, doar că nu le-am pus și în practică.”, a spus Cori Gauff, citată de USA Today.

“Nu este o zi de naștere fericită!”, a spus comentatorul american, la finalul meciului dintre Simona Halep și Cori Gauff.

 

Simona Halep – Sorana Cîrstea, duel 100% românesc în optimile Indian Wells

Simona Halep și Sorana Cîrstea se vor duela în optimile de finală de la Indian Wells.

În turul precedent, Simo a învins-o pe Cori Gauff, scor 6-3, 6-4 în timp ce Sorana a eliminat-o pe Anna Kalinskaya, scor 5-7, 6-1, 6-0.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Cele două românce nu s-au mai întâlnit de 12 ani

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au mai întâlnit de trei ori de-a lungul timpului. Ultima confruntare directă dintre cele două românce a avut loc în urmă cu 12 ani, în finala turneului de la Cincinnati.

Reclamă

Sorana Cîrstea conduce cu 2-1 în duelurile directe cu Simona Halep. Primul duel dintre cele două datează tocmai din 2008, într-un turneu ITF desfășurat la București.

Câștigătoarea meciului din optimile Indian Wells va conduce clasamentul româncelor din WTA. Înaintea turneului din California, Simona Halep se afla pe prima poziție, cu un avans de numai 57 de puncte față de Sorana Cîrstea.

Indian Wells | Simona Halep – Sorana Cîrstea. Meciurile directe dintre cele două românce:

Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-3, 3-6, 1-6 (50k Bucharest, 2008)

Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-4, 7-6(4) (Marbella, 2010)

Simona Halep – Sorana Cîrstea 2-6, 4-6 (Cincinnati, 2010)

Recomandări
  • Simona Halep – Cori Gauff 6-3, 6-4 în turul 3 de la Indian Wells
  • Simo a oferit imaginea zilei la turneul din California

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și