Închide meniul

AS.ro LIVE | Carol Şanta a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile de senzaţie ale antrenorului român care face campioni din atleții kenyeni

Publicat: 19 aprilie 2022, 23:04 / Actualizat: 20 aprilie 2022, 11:18

Reclamă
AS.ro LIVE | Carol Şanta a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile de senzaţie ale antrenorului român care face campioni din atleții kenyeni

Carol Şanta, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Libertatea

Carol Şanta a fost invitatul de miercuri al lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Carol Șanta este antrenorul român care face campioni din atleții kenyeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aveam și niște prejudecăți. Mi-a luat ceva vreme să înțeleg lumea asta specială. Sunt multe lucruri care îmi plac. Clima, natura, felul de a fi al oamenilor. Între ei mă simt bine. Și ăsta e un lucru determinant.

Carol Şanta, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Da, aș putea spune că într-un fel sunt kenyan. Pentru că lucrând cu ei am fost asimilat ca grup, în grupul de kenyeni. Ei sunt niște oameni primitori și în momentul în care te comporți cu ei în felul în care ei așteaptă să te comporți cu ei. Dar cred că e la fel peste tot”, spunea Carol Şanta, citat de libertatea.ro.

Joan Chelimo Melly, eleva lui Carol Şanta, a scris istorie

Atleta kenyană Joan Chelimo Melly, care reprezintă România, a câştigat, duminică, Maratonul Internaţional de la Seul şi a doborât recordul naţional în această probă, deţinut de Constantina Diţă, din 2005.

Sportiva antrenată de Carol Şanta a încheiat cursa de duminică în două ore, 18 minute şi 4 secunde, pe prima poziţie a celui mai vechi maraton din Asia.

Reclamă

Performanţa sa, prima la acest nivel de când a primit cetăţenia română, în mai 2021, îmbunătăţeşte recordul naţional deţinut de Constantina Diţă, care datează, potrivit FR Atletism, din 2005, când campioana olimpică de la Beijing alerga Maratonul de la Chicago în 2 ore, 21 de minute şi 30 de secunde.

Joan Chelimo a primit cetăţenia română în 13 mai 2021, alături de colegele sale de la Steaua Bucureşti, Stella Ruto şi Delvine Meringor, toate din Kenya.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și