Închide meniul

AS.ro LIVE | Carol Şanta a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile de senzaţie ale antrenorului român care face campioni din atleții kenyeni

Reclamă

Publicat: 19 aprilie 2022, 23:04 / Actualizat: 20 aprilie 2022, 11:18

AS.ro LIVE | Carol Şanta a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile de senzaţie ale antrenorului român care face campioni din atleții kenyeni

Carol Şanta, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Libertatea

Carol Şanta a fost invitatul de miercuri al lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Carol Șanta este antrenorul român care face campioni din atleții kenyeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aveam și niște prejudecăți. Mi-a luat ceva vreme să înțeleg lumea asta specială. Sunt multe lucruri care îmi plac. Clima, natura, felul de a fi al oamenilor. Între ei mă simt bine. Și ăsta e un lucru determinant.

Carol Şanta, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Da, aș putea spune că într-un fel sunt kenyan. Pentru că lucrând cu ei am fost asimilat ca grup, în grupul de kenyeni. Ei sunt niște oameni primitori și în momentul în care te comporți cu ei în felul în care ei așteaptă să te comporți cu ei. Dar cred că e la fel peste tot”, spunea Carol Şanta, citat de libertatea.ro.

Joan Chelimo Melly, eleva lui Carol Şanta, a scris istorie

Atleta kenyană Joan Chelimo Melly, care reprezintă România, a câştigat, duminică, Maratonul Internaţional de la Seul şi a doborât recordul naţional în această probă, deţinut de Constantina Diţă, din 2005.

Sportiva antrenată de Carol Şanta a încheiat cursa de duminică în două ore, 18 minute şi 4 secunde, pe prima poziţie a celui mai vechi maraton din Asia.

Reclamă

Performanţa sa, prima la acest nivel de când a primit cetăţenia română, în mai 2021, îmbunătăţeşte recordul naţional deţinut de Constantina Diţă, care datează, potrivit FR Atletism, din 2005, când campioana olimpică de la Beijing alerga Maratonul de la Chicago în 2 ore, 21 de minute şi 30 de secunde.

Joan Chelimo a primit cetăţenia română în 13 mai 2021, alături de colegele sale de la Steaua Bucureşti, Stella Ruto şi Delvine Meringor, toate din Kenya.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Carol Şanta, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
  • Poveştile de senzaţie ale antrenorului român de atletism din Kenya

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și