Închide meniul

AS.ro LIVE | Carol Şanta a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile de senzaţie ale antrenorului român care face campioni din atleții kenyeni

Publicat: 19 aprilie 2022, 23:04 / Actualizat: 20 aprilie 2022, 11:18

Reclamă
AS.ro LIVE | Carol Şanta a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile de senzaţie ale antrenorului român care face campioni din atleții kenyeni

Carol Şanta, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Libertatea

Carol Şanta a fost invitatul de miercuri al lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Carol Șanta este antrenorul român care face campioni din atleții kenyeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aveam și niște prejudecăți. Mi-a luat ceva vreme să înțeleg lumea asta specială. Sunt multe lucruri care îmi plac. Clima, natura, felul de a fi al oamenilor. Între ei mă simt bine. Și ăsta e un lucru determinant.

Carol Şanta, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Da, aș putea spune că într-un fel sunt kenyan. Pentru că lucrând cu ei am fost asimilat ca grup, în grupul de kenyeni. Ei sunt niște oameni primitori și în momentul în care te comporți cu ei în felul în care ei așteaptă să te comporți cu ei. Dar cred că e la fel peste tot”, spunea Carol Şanta, citat de libertatea.ro.

Joan Chelimo Melly, eleva lui Carol Şanta, a scris istorie

Atleta kenyană Joan Chelimo Melly, care reprezintă România, a câştigat, duminică, Maratonul Internaţional de la Seul şi a doborât recordul naţional în această probă, deţinut de Constantina Diţă, din 2005.

Sportiva antrenată de Carol Şanta a încheiat cursa de duminică în două ore, 18 minute şi 4 secunde, pe prima poziţie a celui mai vechi maraton din Asia.

Reclamă
Reclamă 4

Performanţa sa, prima la acest nivel de când a primit cetăţenia română, în mai 2021, îmbunătăţeşte recordul naţional deţinut de Constantina Diţă, care datează, potrivit FR Atletism, din 2005, când campioana olimpică de la Beijing alerga Maratonul de la Chicago în 2 ore, 21 de minute şi 30 de secunde.

Joan Chelimo a primit cetăţenia română în 13 mai 2021, alături de colegele sale de la Steaua Bucureşti, Stella Ruto şi Delvine Meringor, toate din Kenya.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și