Închide meniul

Dialog emoționant între Edi Iordănescu și Aurel Țicleanu. Hai, România! În fiecare zi!

Alexandru Ivan Publicat: 5 mai 2022, 20:08

Reclamă
Dialog emoționant între Edi Iordănescu și Aurel Țicleanu. Hai, România! În fiecare zi!

Dialog emoționant între Edi Iordănescu și Aurel Țicleanu

AS.ro

Dialog emoționant între Edi Iordănescu și Aurel Țicleanu. Selecționerula a fost prezent la lansarea cărții „Filosofia fotbalului”, redactată de fostul mare internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul a avut loc în București, la Clubul Oamenilor de Știință, unde au fost prezenți peste 100 de invitați, printre care Miodrag Belodedici, Gigi Mulțescu, Mihai Stoichiță, Edi Iordănescu, Jerry Gane, Anghel Iordănescu, Dan Apolzan, Lucian Burchel, Florin Bratu și Marcel Pușcaș.

Dialog emoționant între Edi Iordănescu și Aurel Țicleanu

Edi Iordănescu s-a emoționat în momentul în care Aurel Țicleanu i-a oferit o copie cu autograf a noii cărți pe care a lansat-o.

Edi Iordănescu: Sfaturi, acum cateva zile, și le-a primit cu toată căldura.

Aurel Țicleanu: Nu, nu erau sfaturi. Erau … cum să spun, gânduri pe care le am și nu știu ce să îți mai… ce să mai inventez.

Reclamă

Edi Iordănescu: Sunt binevenite! Eu vă felicit pentru toată activitatea. Și pentru faptul că ați avut inspiratia și energia să le puneți aici, în paginile astea, sunt convins că vor ajuta. Doamne ajuta!

Aurel Țicleanu: Eu le dau mai departe… primești mingea și o dai mai departe.

Edi Iordănescu: Eu sunt onorat că m-ați invitat și că va pot fi alături. Mâine suntem împreună în birou la cafea, așa că…

Reclamă 4 / 0/3

Aurel Țicleanu: Îți doresc din toată inima să ai noroc!

47 de selecții are Aurel Țicleanu pentru echipa națională a României. Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și Olympiakos Nicosia sunt echipele pentru care acesta a jucat de-a lungul carierei de profesionist.

Aurel Țicleanu: „Fotbalul nu e o mare filosofie!”

”E un moment special. Vă mulțumes că sunteți alături de mine. Sunt emoționat că am avut surpriza să trimit 30 de invitații și să vină 130 de persoane. Am făcut provizii de vin oltenesc. E frumos, e special. Filosofia fotbalului românesc nu știam de unde să o apucăm, de unde să o luăm.

Mi-am dorit să găsim o formă simplă. Inițial m-am apucat de scris chestiuni tehnice pentru FRF. Apoi mi-am dat seam că sunt gata să scriu ”Filosofia fotbalului”. M-a ajutat mult pandemia și am lucrat de acasă, pentru că la birou era mai greu. Citeam trei cărți ca să scriu trei rânduri.

Fotbalul mă legiferează pe mine, dar este mai mult decât fotbal. Este viață este, sport. Am adus aforisme ale ”marilor” din acest sport. Le-am adus în prim-plan.
Este o invitație la lectură. Fotbalul nu este o mare filosofie”, a declarat Aurel Țicleanu, potrivit digisport.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și