Închide meniul
Video

Nicolas Popescu, declaraţie emoţionantă despre tatăl său: „Este un nume uriaş şi vreau să-l fac mândru!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2022, 20:50

Reclamă

Nicolas Popescu vrea să calce pe urmele tatălui său

Nicolas Popescu este fiul lui Gică Popescu | Captură Antena Sport

Nicolas Popescu duce numele mai departe! Fiul lui Gică Popescu vrea un EURO de vis cu naţionala sub 19 ani, ca să fie mai aproape de prima echipă a României, pe care tatăl lui a dus-o în sferturi la Mondial. E nevoie şi de energia fanilor pentru asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte să plece la Europeanul din Slovacia, jucătorii naţionalei sub 19 ani s-au încărcat cu energia fanilor.

Fanii sunt extrem de importanţi pentru noi. Sperăm să vină la turneul final şi să fie alături de noi în număr cât mai mare. Este foarte frumos când eşti ataşat de o echipă, eşti cu sufletul acolo şi eşti alături de ei„, a spus Nicolas Popescu.

Nicolas Popescu a primit cel mai important mesaj de la tatăl lui.

Să fiu liniştit, să mă bucur de această şansă, de acest moment. Este o şansă unică. Enorm, nu pot sa descriu, nu am cuvinte (n.r. – cât de mult îşi iubeşte tatăl)„, a mai spus Nicolas Popescu.

Reclamă

Fiul lui Gică Popescu visează la momentul în care va juca alături de Ianis Hagi pentru naţionala mare a României.

Doresc să-i duc numele mai departe pentru că este un nume uriaş şi vreau să-l fac mândru. Şi acum mi-e greu să realizez cât de mare a fost„, a mai spus Nicolas Popescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și