Închide meniul
Video

Andreea Părăluță e as și în poarta naționalei, și în bucătărie! Pastele sunt „arma” ei secretă: „Le-aș găti lui Messi și Rădoi!”

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2022, 21:31

Reclamă

Andreea Părăluță e as și în poarta naționalei, și în bucătărie

Andreea Părăluță e as și în poarta naționalei, și în bucătărie

Fata care „închide” poarta naționalei de fotbal a României este as în bucătărie! Andreea Părăluță e plecată de 10 ani de acasă și a învățat de nevoie să își prepare bunătățile preferate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu pastele ei, tânăra de 27 de ani l-ar da pe spate chiar și pe Lionel Messi.

Andreea Părăluță e as și în poarta naționalei, și în bucătărie!

„Să punem și pastele, că apa deja fierbe. Le lăsăm 10-11 minute”, a spus Andreea Părăluță, pentru AntenaSport.

Portarul naționalei feminine de fotbal, Andreea Părăluță, e înnebunită dupa paste. Italienii care mănâncă paste la orice oră sunt campionii lumii la fotbal.

„Este o rețetă destul de simplă și de rapidă. Și mai ales pentru un sportiv este foarte ok pentru doza de carbohidrați. Înaintea unui meci este foarte bine să mănânci paste sau orez”

Reclamă

Pizza și pastele, felurile de mâncare preferate ale Andreei

Deși apără de șase ani în Spania, Părăluță preferă oricând bucătăria italienească și românească.

„Îmi place foarte mult pizza. Și pastele îmi plac foarte mult. Eu când merg la țară, bunica îmi păstrează mereu puțină carne afumată”

Fata care apără poarta României își gătește singură mâncărurile preferate. Ca desert, salata de fructe cu pepeni, banane, piersici și mango e în top: „Banana e fructul meu preferat”

Reclamă 4 / 0/3

Părăluță ar găti paste și pentru idolii ei din fotbal.

„(N.r. – Cui i-ai găti?) Lui Messi, este jucătorul meu favorit. (N.r. – Iar de la noi din România?) Mirel Radoi, sunt stelistă”, a mai spus Andreea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și