Închide meniul
Video

George Florescu, ca Messi și Hamilton! Îi cheamă pe toți fanii naționalei alături de jucătorii României: „Trebuie să ținem cu ei!”

Antena Sport Publicat: 18 august 2022, 21:00

Reclamă

George Florescu face echipă de 10 cu soția

George Florescu, într-un interviu / as.ro

George Florescu e ca Messi, Hamilton sau Venus Williams. El este printre primii fotbaliști din România care au trecut la stilul de viaţă vegan. Florescu face o echipă de zece cu soția lui și în bucătărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul număr 10 de la naționala, George Florescu, a devenit vegan în urmă cu șapte ani. El spune că are mai multă energie de când a renunțat la consumul de carne. Florescu își prepară singur mâncărurile preferate.

George Florescu, ca Lewis Hamilton și Lionel Messi

„Fac mai multe feluri de risotto. Pentru mine, risotto este un fel de mâncare, unul dintre felurile principale preferate. Pastele, la fel, îmi plac foarte mult, mancarurile cu specific mediteranean mai mult. Nu mai manac carne deloc”, a spus George Florescu.

Florescu îi dă întotdeauna o mână de ajutor soției în bucătărie!

„Gătește soția, ea este chef la noi în casă din acest punct de vedere (n.r. – râde). Eu sunt ajutor de bucătar”, a mai spus „Geo Flores”.

Reclamă

Doar împreună ne vom califica la Euro! Florescu îi cheamă pe toți fanii naționalei alături de jucătorii României.

„Noi trebuie să ținem cu ei, nu să îi încurcăm. De asta suntem români, trebuie să ținem, să iubim echipa naționala”, a încheiat Florescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și