Închide meniul
Video

Fetele din naționala României visează la Mondial! Cristi Dulca, pregătit să se transforme în bucătarul lor personal, dacă se califică: „M-aș apuca de cursuri de acum!”

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2022, 21:09

Reclamă

Teo Meluță este una dintre jucătoarele de bază din naționala feminină a României

Teo Meluță, cu fularul României deasupra capului

Fetele din naționala României sunt convinse că le vor lua fața băieților lui Edi Iordănescu și vor ajunge înaintea lor la Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următorul Mondial la care se pot califica fetele României este cel din 2027.

Fetele din naționala României visează să se califice la Campionatul Mondial

„Naționala feminină sau cea masculină? Care ajunge prima la un Mondial?”, a fost întrebarea pentru „tricolore”.

„Naționala feminină!”, au răspuns, la unison, Teodora Meluță, Maria Ficzay și Florentina Olar, pentru Antena Sport.

Selecționerul fetelor, Cristi Dulca, e gata să ia lecții de gătit pentru un preparat delicios. A făcut un pariu cu fetele!

Reclamă

Cristi Dulca, pregătit să se transforme în bucătarul personal al jucătoarelor sale

„Ce le gătiți fetelor daca vă calificați la un turneu final?”, a fost întrebat Dulca.

„Ce vor ele! Trebuie să iau lecții de gătit! M-aș documenta, aș face un curs de bucătar și le gătesc. Dacă aș ști că ne-am califica, aș și începe”, a spus Cristi Dulca, pentru Antena Sport.

Dulca e convins că are în naționala de fete jucătoare care pot juca lângă Stanciu și Chiricheș, în echipa lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul meu de vedere, ar putea juca două fete în fotbalul masculin”, a mai declarat selecționerul naționalei feminine a României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și