Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Radu Abramescu și Marina Solopova au fost invitaţii lui Cătălin Oprișan! Poveşti savuroase din lumea baschetului

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 10:00 / Actualizat: 28 septembrie 2022, 11:16

Reclamă
AS.ro LIVE | Radu Abramescu și Marina Solopova au fost invitaţii lui Cătălin Oprișan! Poveşti savuroase din lumea baschetului

Radu Abramescu și Marina Solopova, invitați la AS.ro LIVE

Cătălin Oprișan și Radu Abramescu, în timpul emisiunii AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Radu Abramescu și baschetbalista Marina Solopova au venit cu povești savuroase în emisiunea moderată de Cătălin Oprișan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Abramescu, specialistul în baschet, și Marina Solopova, jucătoarea lituaniană care a evoluat la CSM Satu Mare și Sepsi, au venit la AS.ro LIVE cu povești de senzație de „sub panou”.

AS.ro LIVE | Radu Abramescu și baschetbalista Marina Solopova vin cu povești savuroase în emisiunea moderată de Cătălin Oprișan

Marina Solopova este o jucătoare de 32 de ani, care în prezent evoluează în Turcia, la Izmit Belediyespor. Sportiva din Lituania are un CV impresionant, unde se regăsesc inclusiv două echipe din România, CSM Satu Mare și ACS Sepsi, unde a activat în perioada 2017-2018, respectiv 2018-2019.

Good Angels Kosice, Klaipedos Fortuna și BK Brno sunt alte formații pentru care a evoluat Solopova de când a debutat în baschetul profesionist.

Celălalt invitat al lui Cătălin Oprișan este Radu Abramescu. El a jucat baschet în prima ligă timp de 15 ani, îmbrăcând tricoul lui Dinamo şi al echipei naţionale.

Reclamă

Fostul sportiv a reuşit să îşi transforme cariera. Abramescu a studiat jurnalismul şi a devenit comentator sportiv de televiziune. Meciurile de baschet şi tenis sunt specialitatea sa.

Aventurile trăite de Radu Abramescu în Coreea de Nord: „Aveau un jucător înalt cât Ghiţă Mureşan!”

Baschetbaliştii din naţionala României au fost invitaţi de Federaţia din Coreea de Nord pentru un stagiu de pregătire. Radu Abramescu a trăit experienţa vieţii, în urmă cu mai bine de 20 de ani, și a povestit-o în precedenta apariție în emisiunea AS.ro LIVE.

„Plecasem de la Dinamo la Steaua în anul respectiv. Am ajuns acolo cu escală în Beijing, unde s-au făcut cumpărăturile. De acolo ne-am dus cu un avion militar”, a povestit fostul internaţional.

Reclamă 4 / 0/3

Aventura a început încă de la aterizare, când unul dintre colegi s-a accidentat: „I-am spus: ‘pune centura’! În momentul ăla a dat cu el (n.r. avionul) de pistă. Şi a aterizat aşa… a făcut nişte ‘broaşte’, ca pe apă! Ăsta a dat din prima cu capul în compartimentul de bagaje. Cam un metru l-a aruncat de pe scaun!”.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și