Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Radu Abramescu și Marina Solopova au fost invitaţii lui Cătălin Oprișan! Poveşti savuroase din lumea baschetului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 10:00 / Actualizat: 28 septembrie 2022, 11:16

AS.ro LIVE | Radu Abramescu și Marina Solopova au fost invitaţii lui Cătălin Oprișan! Poveşti savuroase din lumea baschetului

Radu Abramescu și Marina Solopova, invitați la AS.ro LIVE

Cătălin Oprișan și Radu Abramescu, în timpul emisiunii AS.ro LIVE

AS.ro LIVE | Radu Abramescu și baschetbalista Marina Solopova au venit cu povești savuroase în emisiunea moderată de Cătălin Oprișan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Abramescu, specialistul în baschet, și Marina Solopova, jucătoarea lituaniană care a evoluat la CSM Satu Mare și Sepsi, au venit la AS.ro LIVE cu povești de senzație de „sub panou”.

AS.ro LIVE | Radu Abramescu și baschetbalista Marina Solopova vin cu povești savuroase în emisiunea moderată de Cătălin Oprișan

Marina Solopova este o jucătoare de 32 de ani, care în prezent evoluează în Turcia, la Izmit Belediyespor. Sportiva din Lituania are un CV impresionant, unde se regăsesc inclusiv două echipe din România, CSM Satu Mare și ACS Sepsi, unde a activat în perioada 2017-2018, respectiv 2018-2019.

Good Angels Kosice, Klaipedos Fortuna și BK Brno sunt alte formații pentru care a evoluat Solopova de când a debutat în baschetul profesionist.

Celălalt invitat al lui Cătălin Oprișan este Radu Abramescu. El a jucat baschet în prima ligă timp de 15 ani, îmbrăcând tricoul lui Dinamo şi al echipei naţionale.

Reclamă

Fostul sportiv a reuşit să îşi transforme cariera. Abramescu a studiat jurnalismul şi a devenit comentator sportiv de televiziune. Meciurile de baschet şi tenis sunt specialitatea sa.

Aventurile trăite de Radu Abramescu în Coreea de Nord: „Aveau un jucător înalt cât Ghiţă Mureşan!”

Baschetbaliştii din naţionala României au fost invitaţi de Federaţia din Coreea de Nord pentru un stagiu de pregătire. Radu Abramescu a trăit experienţa vieţii, în urmă cu mai bine de 20 de ani, și a povestit-o în precedenta apariție în emisiunea AS.ro LIVE.

„Plecasem de la Dinamo la Steaua în anul respectiv. Am ajuns acolo cu escală în Beijing, unde s-au făcut cumpărăturile. De acolo ne-am dus cu un avion militar”, a povestit fostul internaţional.

Reclamă 4 / 0/3

Aventura a început încă de la aterizare, când unul dintre colegi s-a accidentat: „I-am spus: ‘pune centura’! În momentul ăla a dat cu el (n.r. avionul) de pistă. Şi a aterizat aşa… a făcut nişte ‘broaşte’, ca pe apă! Ăsta a dat din prima cu capul în compartimentul de bagaje. Cam un metru l-a aruncat de pe scaun!”.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și