Închide meniul
Video

Gică Hagi și Adi Mutu, idolii puștilor de națională care au învățat fotbalul în Italia și Spania: „Mă motivează mereu!”

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2022, 20:43

Reclamă

Gică Hagi și Adrian Mutu, idolii puștilor de la naționala U17

Gică Hagi și Adrian Mutu, idolii puștilor de la naționala U17 / AS.ro

Puștii care au învățat fotbal în Italia și Spania joacă pentru naționala U17 a României. Gică Hagi, Ianis Hagi și Adrian Mutu sunt oamenii care îi inspiră pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali, de la Farul Constanța, și Ianis Tarbă, de la juniorii Celtei Vigo, sunt puștii din naționala sub 17 ani care au învățat fotbal la Academia Barcelonei.

Gică Hagi și Adi Mutu sunt idolii puștilor români care au învățat fotbalul în Italia și Spania

Idolii lor sunt cei mai bun marcatori din istoria naționalei Romaniei, Gică Hagi și Adrian Mutu – fiecare cu câte 35 de goluri înscrise sub „tricolor”.

„Gică Hagi, sută la sută! Mă ajută în fiecare zi, mă motivează mereu”, a spus Enes Sali, pentru Antena Sport. Sali este antrenat la Farul chiar de „Rege”.

„Adi Mutu, fiindcă a jucat la un nivel foarte înalt. Stanciu îmi place foarte mult, dar cel mai mult mă uit la Ianis Hagi”, a declarat și Ianis Tarbă.

Reclamă

„Adrian Mutu și Gică Hagi! În naționala de acum îmi place foarte mult Chiricheș, că joacă și în Italia”, a spus Tomasso Nistor, de la Spal.

Sali e antrenat de idolul Hagi la Farul, iar Tarbă a plecat de la Barcelona la tineretul Celtei Vigo.

„Cel mai important jucător pe care l-am cunoscut până acum este Leo Messi. I-am cerut o poză și a acceptat”, a încheiat Ianis Tarbă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și