Închide meniul

Reacţia emoţionantă a lui Novak Djokovic, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână la Turneul Campionilor: „Ştiu cum e să nu ai nimic pe masă”

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 22:44

Reclamă
Reacţia emoţionantă a lui Novak Djokovic, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână la Turneul Campionilor: „Ştiu cum e să nu ai nimic pe masă

Novak Djokovic, reacţie emoţionantă după ce aproape a câştigat 5 milioane de dolari într-o săptămână

Novak Djokovic, în timpul partidei din semifinalele Turneului Campionilor 2022/ Profimedia

Novak Djokovic a avut o reacţie emoţionantă, după ce a câştigat aproape 5 milioane de dolari într-o săptămână, la Turneul Campionilor. Sârbul a mărturisit că fiecare dolar câştigat a venit ca urmare a unei munci extraordinare depuse de-a lungul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după ce a trecut în penultimul act de americanul Taylor Fritz. Graţie succesului din semifinale, Nole s-a apropiat la doar un singur pas de cucerirea celui mai mare premiu din istoria tenisului masculin.

Reacţia genială a lui Novak Djokovic, după ce aproape a câştigat 5 milioane de dolari într-o săptămână

Întrebat dacă se gândeşte la zecile de mii de dolari pe care le-a câştigat din tenis, Novak Djokovic a oferit un răspuns genial: „Nu, mă gândesc doar la euro şi la dinari”, a declarat, glumind, sârbul.

În continuare, Novak Djokovic a oferit declaraţii despre câştigurile sale din tenis. Acesta a mărturisit că a trecut prin clipe extrem de dificile, până să ajungă să deţină o avere impresionantă. Mai mult decât atât, sârbul susţine că oamenii privesc doar sumele pe care un tenismen le câştigă la un turneu, fără să ştie ce taxe se plătesc în urma acestora.

„Toate sunt informaţii publice. Desigur, oamenii pot vedea doar cât de mult câştigăm. Dar despre taxe şi celelalte cheltuieli nimeni nu vorbeşte. Am fost foarte norocos. Asta vine ca o consecinţă a tenisului meu, precum şi a succesului pe care l-am avut, alături de familie şi echipă.

Reclamă

Cred că fiecare euro pe care l-am câştigat, l-am câştigat cu multă transpiraţie, şi cu multe lacrimi. Nu i-au nimic de bun pentru că ştiu cum este să nu ai nimic pe masă, să vii dintr-o familie cu cinci membrii, să trăieşti perioada războiului şi a sancţiunilor…Să nu uităm de unde vin şi în ce perioadă am crescut.

Ştiu perfect cealaltă parte a vieţii, ceea ce mă ajută este faptul că apreciez mult mai mult ce câştig”, a declarat Novak Djokovic, citat de Mundo Deportivo.

La Turneul Campionilor, Novak Djokovic ar putea câştiga cel mai mare premiu din istoria turneelor de tenis din circuitul ATP, şi anume aprope 5 milioane de dolari. Această sumă îi va intra în conturi sârbului, dacă va câştiga finala competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, la ediţia din acest an, graţie victoriilor pe linie, Nole a devenit primul jucător de tenis care depăşeşte suma de 160 de milioane de dolari, câştigată doar din sportul alb.

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după un meci de senzaţie cu Taylor Fritz

Novak Djokovic s-a calificat în finala Turneului Campionilor, după două seturi extrem de echilibrate cu Taylor Fritz. Sârbul şi-a asigurat biletele pentru ultimul act al competiţiei, după o victorie cu 7-6(5), 7-6(6).

Pentru trofeu, fostul lider mondial se va duela cu învingătorul partidei dintre rusul Andrei Rublev (7 ATP) şi norvegianul Casper Ruud (4 ATP).

Novak Djokovic (35 ani) a atins un record fabulos, şi s-a calificat în a opta sa finală la un Turneu al Campionilor, în 15 participări. În ultimul act al competiţiei, sârbul va încerca să egaleze recordul de şase titluri la acest turneu care reuneşte cei mai buni opt jucători ai sezonului, deţinut de elveţianul Roger Federer.

Jucătorul sârb vizează, de asemenea, al doilea său mare titlu al anului, după Wimbledon. Nole a ratat o mare parte a sezonului, între care Openul Australiei şi US Open, pentru refuzul de a se vaccina anti Covid.

În setul secund al partidei din semifinale, Novak Djokovic a revenit fantastic. Taylor Fritz a condus cu 5-3, iar din acel moment, sârbul a prestat un joc impecabil şi a reuşit să se impună, după un tie-break colosal.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și