Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez: „Nu îl cunoști și nu știi nimic!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 18:34

Reclamă
CM 2022 | Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez: „Nu îl cunoști și nu știi nimic!

Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez

Lionel Messi, într-un meci pentru Argentina / Profimedia

Lionel Messi e apărat de prietenii Cesc Fabregas și Sergio Aguero, după amenințarea primită de la boxerul Canelo Alvarez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul Argentina – Mexic 2-0, în timp ce sărbătoreşte alături de colegi în vestiar, Messi a fost surprins călcând cu piciorul pe tricoul jucătorului mexican cu care a făcut schimb la finalul partidei. „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a fost mesajul lui Canelo Alvarez pentru Messi, după ce a văzut imagimile.

CM 2022 | Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez

Doi dintre foștii coechipieri ai lui Messi, Fabregas și Aguero, l-au pus la zid pe Canelo Alvarez, pe care l-au acuzat că vorbește în necunoștiință de cauză.

„Domnule Canelo, nu căuta scuze sau probleme, cu siguranță nu știi despre fotbal și ce se întâmplă într-un vestiar. Tricourile sunt mereu pe podea la sfârșitul jocurilor, din cauza transpirației, și dacă vezi bine, face mișcarea de a scoate tricoul jucătorului mexican și îl lovește accidental”, a scris Sergio Aguero, pe Twitter.

Reclamă

„Nici nu cunoști persoana, nici nu înțelegi cum funcționează un vestiar sau ce se întâmplă după un joc. TOATE tricourile, chiar și cele pe care le purtăm noi, merg pe podea și se spală ulterior. Și mai mult atunci când sărbătorești o victorie importantă!”, a reacționat și Ces Fabregas.

Canelo Alvarez, către Lionel Messi: „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”

„Aşa cum eu respect Argentina, aşa trebuie să respecţi şi tu Mexicul. Nu vorbesc despre tară (Argentina), ci despre Messi, din cauza gestului pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a scris Canelo Alvarez pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a avut o miză uriașă în partida cu Mexic. În cazul unui eșec, naționala lui Lionel Messi era eliminată la Cupa Mondială din Qatar.

Nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic

În vestiarul sud-americanilor a fost o adevărată fiesta după victoria cu Mexic. Jucătorii au cântat și au dansat, chiar și Lionel Messi sărind de bucurie după meciul pe care l-a decis cu un gol și un assist.

Reacția de la vestiar ne arată ce presiune au avut pe umeri Messi și compania înainte de duelul cu mexicanii. Fără o victorie, șansele la optimi ar fi fost compromise serios. Acum, un succes cu Polonia îi poate transforma în câștigătoarea grupei.

Messi a fost la înălțime și pe gazon, după fluierul de final. Acesta a fost un adevărat şef de galerie şi a cântat împreună cu coechipierii şi miile de fani argentinieni. Messi a cântat cu patos alături de suporteri după meciul care o menţine pe Argentina în cursa pentru calificarea în optimile de finale ale Cupei Mondiale.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și