Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez: „Nu îl cunoști și nu știi nimic!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 18:34

CM 2022 | Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez: „Nu îl cunoști și nu știi nimic!

Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez

Lionel Messi, într-un meci pentru Argentina / Profimedia

Lionel Messi e apărat de prietenii Cesc Fabregas și Sergio Aguero, după amenințarea primită de la boxerul Canelo Alvarez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul Argentina – Mexic 2-0, în timp ce sărbătoreşte alături de colegi în vestiar, Messi a fost surprins călcând cu piciorul pe tricoul jucătorului mexican cu care a făcut schimb la finalul partidei. „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a fost mesajul lui Canelo Alvarez pentru Messi, după ce a văzut imagimile.

CM 2022 | Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez

Doi dintre foștii coechipieri ai lui Messi, Fabregas și Aguero, l-au pus la zid pe Canelo Alvarez, pe care l-au acuzat că vorbește în necunoștiință de cauză.

„Domnule Canelo, nu căuta scuze sau probleme, cu siguranță nu știi despre fotbal și ce se întâmplă într-un vestiar. Tricourile sunt mereu pe podea la sfârșitul jocurilor, din cauza transpirației, și dacă vezi bine, face mișcarea de a scoate tricoul jucătorului mexican și îl lovește accidental”, a scris Sergio Aguero, pe Twitter.

Reclamă

„Nici nu cunoști persoana, nici nu înțelegi cum funcționează un vestiar sau ce se întâmplă după un joc. TOATE tricourile, chiar și cele pe care le purtăm noi, merg pe podea și se spală ulterior. Și mai mult atunci când sărbătorești o victorie importantă!”, a reacționat și Ces Fabregas.

Canelo Alvarez, către Lionel Messi: „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”

„Aşa cum eu respect Argentina, aşa trebuie să respecţi şi tu Mexicul. Nu vorbesc despre tară (Argentina), ci despre Messi, din cauza gestului pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a scris Canelo Alvarez pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a avut o miză uriașă în partida cu Mexic. În cazul unui eșec, naționala lui Lionel Messi era eliminată la Cupa Mondială din Qatar.

Nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic

În vestiarul sud-americanilor a fost o adevărată fiesta după victoria cu Mexic. Jucătorii au cântat și au dansat, chiar și Lionel Messi sărind de bucurie după meciul pe care l-a decis cu un gol și un assist.

Reacția de la vestiar ne arată ce presiune au avut pe umeri Messi și compania înainte de duelul cu mexicanii. Fără o victorie, șansele la optimi ar fi fost compromise serios. Acum, un succes cu Polonia îi poate transforma în câștigătoarea grupei.

Messi a fost la înălțime și pe gazon, după fluierul de final. Acesta a fost un adevărat şef de galerie şi a cântat împreună cu coechipierii şi miile de fani argentinieni. Messi a cântat cu patos alături de suporteri după meciul care o menţine pe Argentina în cursa pentru calificarea în optimile de finale ale Cupei Mondiale.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și