Închide meniul
Video

Jucătorii naționalei României știu de ce au nevoie pentru a ajunge la EURO 2024: „Să dăm totul pe teren!” Mesaj pentru suporteri

Antena Sport Publicat: 21 martie 2023, 20:54 / Actualizat: 19 iulie 2023, 17:42

Reclamă

"Tricolorii" vor să meargă la EURO 2024

"Tricolorii" vor să meargă la EURO 2024 / Profimedia

Jucătorii naționalei României știu de ce au nevoie pentru a ajunge la EURO 2024. Curaj, unitate, inimă, încredere si puțină șansă! De asta au nevoie jucătorii lui Edi Iordănescu să ajungă după 8 ani la EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce ne trebuie pentru a ne califica la EURO?”, a fost întrebarea primită de „tricolori”.

Jucătorii naționalei României știu de ce au nevoie pentru a ajunge la EURO 2024: „Să dăm totul pe teren!”

„Să dăm totul pe teren. O doză de noroc, cam asta e”, a răspuns fundașul român de la Genoa, pentru Antena Sport.

La rândul său, Dennis Man s-a arătat optimist pentru calificare:

„Suntem un grup unit și, cu siguranță, dacă vom da totul pe teren, vom reuși să ne calificăm”, a declarat Dennis Man.

Reclamă

„Mai multă încredere și curaj”, a completat Ionuț Nedelcearu.

Fanii sunt parte din echipa României în drumul spre EURO.

„Vă aşteptăm în număr cât mai mare, atât pe stadion, cât şi din faţa televizoarelor, să ne susţineţi şi să ducem România la EURO”, a mai spus Radu Drăgușin.

Reclamă 4 / 0/3

Și Tudor Băluță a avut un mesaj pentru suporterii naționalei României:

„Să aibă și ei încredere și să fim convinși că la finalul acestei campanii ne vom bucura împreună”, a încheiat Tudor Băluță.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și