Închide meniul
Video

Fanii României, distracție la Arena Naţională. Mascota Ronny le-a dat energie suporterilor care au venit să încurajeze tricolorii

Antena Sport Publicat: 29 martie 2023, 22:25 / Actualizat: 18 iulie 2023, 18:48

Reclamă

Mascota Ronny le-a dat energie suporterilor care au venit să îi încurajeze pe tricolorii lui Edi Iordănescu

Fanii României, alături de Mascota Ronny / AntenaSport

A fost distracţie la Arena Natională şi înaintea meciului România – Belarus 2-1, din preliminariile Euro 2024. Mascota Ronny le-a dat energie suporterilor veniți în număr de 30.000, care au jucat fotbal-biliard şi au intrat în tubul cu bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii naţionalei au dansat şi s-au pozat cu mascota României, Ronny. Apoi au strigat cu toţii…”Hai, România!

Mascota Ronny le-a dat energie suporterilor echipei naţionale

După ce s-au distrat la maxim în tubul cu bani şi şi-au încercat ţinta la fotbal-biliard, fanii naţionalei s-au visat în vestiarul României.

(Reporter: Cum le-ai da energie băieţilor în vestiar, înaintea meciului?) Cafea (n.r. se amuză). Cafea, energizant„, a reacţionat un fan.

Aş spune că o ţară întreagă se uită la ei. Până la urmă, luptă pentru ţară„, a spus şi un copil.

Reclamă

Le-aş spune că am vrea şi noi la un Campionat European, că n-am mai fost de atâta timp„, a transmis un alt suporter al echipei naţionale.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și