Închide meniul
Video

Chef Nicolai Tand caută bucătarul şef din vestiarul României: „Stanciule, bade, poţi mai mult!”

Antena Sport Publicat: 29 mai 2023, 20:53 / Actualizat: 3 iunie 2023, 19:06

Reclamă

Chef Nicolai Tand caută bucătarul şef din vestiarul României

Nicolai Tand, în timpul interviului

Chef Nicolai Tand caută bucătarul şef din vestiarul României. În căutarea liderului perfect din teren, naţionala poate găsi unul şi pentru bucătarie. Chef Nicolai Tand este convins că fotbaliştii români sunt buni la toate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chef Tand îl caută pe noul bucătar şef din vestiarul României. Din vechea gardă, el pariază pe Ciprian Tătăruşanu şi Florin Gardoş, că sunt buni în bucatarie.

Chef Nicolai Tand caută bucătarul şef din vestiarul României

Acum, Denis Alibec, Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi trebuie să mănânce bine, ca să îi învingă pe puternicii fotbalişti din Kosovo.

(Reporter: L-ai vedea pe Denis Alibec un lider?) Păi, de ce nu? Dă goluri şi e prezent şi pe val acum! Îmi place de Stanciu, e un băiat care le are cu mingea. Stanciule, bade, poţi mai mult. Chiar poţi!„, a spus Nicolai Tand pentru AntenaSport.

Dintre ei, Chef Nicolai Tand ar alege şi căpitanul României.

Reclamă

Trebuie să fie carismatic şi foarte puternic, pentru că el dă încredere. Pe teren, căpitanul poate să facă diferenţa„, a mai declarat el.

De la fani primesc jucătorii cea mai mare energie la meciuri.

Ştii ce îmi place? Când se fac valurile… oaaiii, particip la ele. Vine, vine, vine şi… uuuuu„, a gesticulat Tand.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și