Închide meniul
Video

„Să-i facem pe români fericiţi” este îndemnul lui Octavian Popescu, înaintea Campionatului European U21

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 21:08 / Actualizat: 17 iulie 2023, 20:23

Reclamă

"Să-i facem pe români fericiţi" este îndemnul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui interviu

„Să-i facem pe români fericiţi!” Ăsta e îndemnul lui Octavian Popescu înaintea înaintea Campionatului European U21. Fanii sunt chemaţi să umple Ghencea la meciurile naţionalei de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hai cu energia, hai cu magia!„, a spus Octavian Popescu.

„Să-i facem pe români fericiţi” este îndemnul lui Octavian Popescu, înaintea Campionatului European U21

Cu energia fanilor din tribune, Tavi Popescu e sigur că naţionala de tineret poate să învingă Spania, Croaţia şi Ucraina în Ghencea.

„Cred că o să fie stadionul full de români. Să ne susţină şi să ne împingeţi de la spate la acest Campionat European. Hai, România!”, a mai spus Octavian Popescu.

Şi campionii lui Hagi de la Farul se simt fresh tot meciul cu ajutorul fanilor.

Reclamă

„Să ne încurajeze la fiecare fază, la fiecare minge şi să ne ajute foarte mult!

Fanii ne dau încredere. Veniţi cât mai aproape de noi pe stadion şi hai, România!”, a declarat şi Andrei Borza.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! Vezi toate știrile
Citește și