Închide meniul
Video

Cristian Dulca are energie pentru grădinărit! Selecţionerul naţionalei feminine a României s-a specializat în fructe

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2023, 21:07 / Actualizat: 4 octombrie 2023, 21:54

Reclamă

Cristian Dulca are energie pentru grădinărit

Cristian Dulca, în timpul unui interviu / AntenaSport

Cristian Dulca are energie pentru grădinărit. La fete, naţionala României are un selecţioner pasionat de grădinărit! Cristi Dulca s-a specializat în fructe: el şi-a umplut grădina cu căpşuni şi zmeură. Toată ziua are grijă de ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Dulca stă la curte, iar primăvara şi vara mănâncă fructe din grădina lui.

Cristian Dulca are energie pentru grădinărit! Selecţionerul naţionalei feminine a României e specialist în fructe

Păi am căpşuni şi am şi zmeură. (Reporter: Vă ocupaţi de ele?) Sigur că mă ocup. (Reporter: Deci dumneavoastră sunteţi grădinarul?) Da, da, astea două… la căpşuni şi la zmeură„, a declarat Cristian Dulca.

Pe tricoul naţionalei României n-ar pune, însă, fructe din grădina lui.

O nucă, suntem tari, greu de spart„, a precizat Dulca.

Reclamă

Dulca a fost cu România la ultimul Campionat Mondial, în 1998, dar nu s-a lăsat de sport nici după ce a renunţat la fotbal. Din mâncare şi sport îşi ia energia.

(Reporter: Cel mai simplu exerciţiu fizic pe care îl poate face oricine zilnic?) Mers, mers îndelungat… cred că este cel mai bun excerciţiu pe care orice om l-ar putea face„, a spus Dulca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO 19:05 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț caută prima victorie în play-off! Săpunaru, pe bancă. Echipele de start 18:59 Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2 18:49 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid Vezi toate știrile
Citește și