Închide meniul
Video

Adrian Dulcea, noul selecţioner de la naţionala U18, se inspiră de la Rafa Benitez! Ce a învăţat Dulcea de la marele antrenor

Publicat: 14 august 2023, 21:03 / Actualizat: 9 noiembrie 2023, 17:24

Reclamă

Adrian Dulcea, noul selecţioner de la naţionala U18, se inspiră de la Rafa Benitez

Captură AntenaSport

Adrian Dulcea, noul selecţioner de la naţionala U18, se inspiră de la Rafa Benitez! Ce a învăţat Dulcea de la marele antrenor spaniol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nutriţia influenţează şi deciziile din teren ale fotbaliştilor. O spune noul selecţioner al naţionalei de sub 18 ani, Adrian Dulcea.

Nutriţia este esenţială pentru a deveni un mare fotbalist. Noul selecţioner de la naţionala de sub 18 ani mărturisește că a învăţat asta de la Rafa Benitez.

Adrian Dulcea, noul selecţioner de la naţionala U18, se inspiră de la Rafa Benitez!

Rafa Benitez este antrenorul care a implementat în cadrul unui club noţiunea de nutriţionist. 10% din deciziile pe care le putem lua la un moment dat sunt influenţate de nutriţie”, a spus Adrian Dulcea.

Adrian Dulcea se inspiră şi de la alţi mari antrenori.

Reclamă

Am început să îl urmăresc foarte tare pe De Zerbi. Îmi place și Maurizio Sarri. De la Mourinho (n.r.: a învăţat lucruri)”, a mai declarat Adrian Dulcea.

Dulcea îi cunoaşte bine pe cei patru jucători români titulari de la Lecce Primavera, campioana surpriză din cel mai puternic campionat de juniori din Europa, cel din Italia.

M-aş bucura şi mai tare ca ei să aibă continuitate la nivel de seniori”, a mai spus Adrian Dulcea.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și