Închide meniul

Programul etapei a treia din Liga Portugal! Toate meciurile se vor vedea în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 15:36

Reclamă
Programul etapei a treia din Liga Portugal! Toate meciurile se vor vedea în AntenaPLAY

Programul etapei a treia din Liga Portugal

Ivan Marcano, în timpul unui meci la Porto/ Profimedia

Se ştie programul etapei a treia din Liga Portugal. Toate meciurile vor fi transmie în AntenaPLAY, şi vor fi de asemenea şi în format live video, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Etapa a doua a adus meciuri extrem de spectaculoase. Benfica a învins-o pe Estrela cu două goluri marcate pe final de meci, în timp ce Porto s-a impus la limită în duelul cu Farense graţie unui gol marcat în minutul 90+10.

Programul etapei a treia din Liga Portugal

Etapa a treia din Liga Portugal se deschide cu duelul dintre Estrela şi Estoril. Gazdele caută prima victorie din acest sezon, în timp ce oaspeţii încearcă să o obţină pe cea de-a doua consecutiv.

Ulterior, sâmbătă va intra în scenă şi Benfica, care se va duela cu Gil Vicente în deplasare, de la ora 22:30. Tot sâmbătă vor avea loc şi duelurile Arouca – Portimonense şi Farense – Chaves.

Duminică, Sporting va primi vizita celor de la Famalicao, echipă la care evoluează internaţionalul român Alexandru Dobre. Mijlocaşul a fost titular în primele două runde din noul sezon de Liga Portugal.

Reclamă

Etapa a treia din Liga Portugal se va închide cu meciul dintre Rio Ave şi Porto. Vicecampioana Portugaliei ţinteşte a treia victorie din acest sezon de Liga Portugal.

Programul etapei a treia din Liga Portugal:

Vineri:

Reclamă 4 / 0/3
  • Estrela – Estoril, 22:15

Sâmbătă:

  • Arouca – Portimonense, 17:30
  • Farense – Chaves, 20:00
  • Gil Vicente – Benfica, 22:30

Duminică:

  • Boavista – Casa Pia, 17:30
  • Guimaraes – Vizela, 20:00
  • Sporting – Famalicao, 22:30

Luni:

  • Rio Ave – Porto, 22:15

Marcano, reacţie după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10

Marcano a reacţionat imediat după ce a adus victoria lui Porto în minutul 90+10 şi a scris istorie. FC Porto a obţinut o victorie la limită în primul meci de pe teren propriu al sezonului, cu Farense, scor 2-1, partidă care a fost în direct în AntenaPLAY.

Fundaşul spaniol a devenit şi apărătorul cu cele mai multe goluri marcate din istoria lui Porto, dar a declarat că nu se gândeşte prea mult la acest aspect. În cele 250 de partide, Marcano a înscris 29 de goluri şi a oferit 5 pase de gol.

„A fost un meci dificil, puteam înscrie mai devreme, pentru că am avut multe oportunităţi. Nu am fost suficient de norocoşi să înscriem mai devreme, dar am avut încredere, am crezut în noi şi am marcat golul victoriei.

Toţi jucătorii s-au mişcat bine, am jucat bine între linii. Am avut un moment mai slab la finalul primei reprize şi ei au marcat, dar în repriza a doua ne-am creat multe ocazii de gol şi am reuşit în cele din urmă să marcăm.

Reclamă

Nu îmi pasă prea mult de reuşitele individuale, dar sunt mândru să reprezint acest club şi să continuăm împreună pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Ivan Marcano, potrivit abola.pt.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat Vezi toate știrile
Citește și