Închide meniul

Neluţu Sabău, foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi: „Au arătat mult caracter, îi consider prieteni”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 octombrie 2023, 23:42

Reclamă
Neluţu Sabău, foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi: „Au arătat mult caracter, îi consider prieteni

Neluţu Sabău, foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi

Neluţu Sabău, după un meci / Profimedia Images

Neluţu Sabău e foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi. Antrenorul lui U Cluj a subliniat că a creat un grup unit la formaţia clujeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a urcat pe locul 8 cu victoria cu Sepsi şi s-a apropiat la un singur punct de play-off. Neluţu Sabău a remarcat că echipa lui are un profil ofensiv şi el a încurajat acest lucru.

Neluţu Sabău, foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi

Au încercat să ne surprindă pe contraatac, am înţeles acest lucru.

Nu puteam să facem un joc prea spectaculos. E meritul jucătorilor. Mă bucur că cei care au avut probleme medicale au revenit, Vali Gheorghe, Cîmpanu.

Nu-i uşor, pentru că şi Sepsi venea după 4 înfrângeri. A fost foarte bine aşezată în teren, o echipă puternică, agresivă.

Reclamă
Reclamă 4

O victorie meritată, nu am decât cuvinte de laudă pentru jucătorii mei. Au arătat mult caracter, dacă vom continua aşa vom face rezultate frumoase. Mergem pe ofensiv, cred eu, e o caracteristică a jucătorilor. Am avut posesia în mai toate jocurile.

Avem jucători cu multă experienţă, care şi uman sunt extraordinari, se implică foarte mult. Se simt bine, se bucură când vin la antrenament.

(n.r.: despre laudele lui Nistor) Totul facem împreună, îi consider ca prieteni. Depindem unii de ceilalţi, cu cât înţelegem acest lucru vom continua să avem rezultate bune. Câteodată mai intru şi eu cu ei la 5 contra 2”, a declarat Neluţu Sabău pentru digisport.ro după U Cluj – Sepsi 1-0.

Reclamă

Dan Nistor, după ce i-a adus victoria lui U Cluj cu Sepsi: „Mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve”

Dan Nistor a spus, după ce a marcat din penalty şi i-a adus victoria lui U Cluj, că echipa lui a întâlnit o echipă mega-defensivă.

Nistor a precizat că regretă că urmează pauza competiţională, având în vedere că echipa lui traversa o perioadă foarte bună.

Suntem bucuroşi. Este prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega-defensivă, mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve.

Puteam să ne facem meciul uşor, au fost alea două ocazii ale lui Robi (n.r: Silaghi), putea să marcheze. Mă bucur pentru el că a jucat.

Punctul cel mai bun este venirea domnului Sabău, nu îl perii. Să fiu sincer, se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ne îmbărbătează.

Ăsta este plusul nostru cel mai mare, în plus am revenit acasă.

Mă simt bine. E puţin important cine marchează, ci ca echipa să câştige. Mi-aş fi dorit să nu fie această pauză competiţională pentru echipa naţională, pentru că echipa era în urcare, dar asta este”, a declarat Dan Nistor pentru digisport.ro după U Cluj – Sepsi 1-0.

U Cluj – Sepsi 1-0. Dan Nistor le-a adus victoria clujenilor cu un gol marcat din penalty. Covăsnenii, al cincilea eşec la rând

U Cluj – Sepsi 1-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului din Liga 1. Echipa lui Liviu Ciobotariu a înregistrat cel de al cincilea eşec la rând în campionat şi a ajuns pe locul 11. De partea cealaltă, U Cluj a urcat pe locul 8 şi e la un punct de playoff.

Înainte de această partidă, „șepcile roșii”, pregătite de Ioan Ovidiu Sabău, se aflau pe locul al 11-lea în prima ligă, cu 12 puncte după 11 meciuri jucate. Cei de la Sepsi erau pe locul al 10-lea, tot cu 12 puncte, dar cu un meci în minus față de ardeleni.

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Bălașa, Kecskes – Oteliță, I. Gheorghe, F. Junior, Fl. Ștefan – R. Varga, Safranko, Ștefănescu
Rezerve: Moldovan, Oroian, Dobozi, C. Matei, Tența, Kallaku, Kocsis, Debeljuh, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) / Arbitru VAR: Istvan Kovacs (Carei) / Arbitru AVAR: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / R1: Mircea Ardelean (Arad) / Observator arbitri: Eduard Dumitrescu (Pitești)

Stadion: „Cluj Arena” (capacitate – 30.201 locuri)

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:49

„Nu îmi place!” Luka Modric, de partea lui Lionel Messi în „conflictul” cu Kylian Mbappe. Mesajul starului din naționala Croației

17:47

„Nu suntem în vacanţă!” Andrei Burcă, discurs categoric înainte de debutul României la EURO 2024: „Să uităm de preliminarii!”

17:42

Veste uriașă pentru Edi Iordănescu înainte de România – Ucraina! A fost rezolvată cea mai mare problemă de la lot

17:24

LIVE TEXTUngaria – Elveția 1-2. Duel încins în al doilea meci de la EURO 2024. „Finala” pentru locul 2 în grupa Germaniei

17:18

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția! Performanța reușită de mijlocașul maghiar

16:50

Daniel Niculae a rupt tăcerea, după plecarea de la Rapid! Ce a spus despre Dan Şucu: „Boală veche!”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și