Închide meniul

Neluţu Sabău, foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi: „Au arătat mult caracter, îi consider prieteni”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 octombrie 2023, 23:42

Reclamă
Neluţu Sabău, foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi: „Au arătat mult caracter, îi consider prieteni

Neluţu Sabău, foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi

Neluţu Sabău, după un meci / Profimedia Images

Neluţu Sabău e foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi. Antrenorul lui U Cluj a subliniat că a creat un grup unit la formaţia clujeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a urcat pe locul 8 cu victoria cu Sepsi şi s-a apropiat la un singur punct de play-off. Neluţu Sabău a remarcat că echipa lui are un profil ofensiv şi el a încurajat acest lucru.

Neluţu Sabău, foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu Sepsi

Au încercat să ne surprindă pe contraatac, am înţeles acest lucru.

Nu puteam să facem un joc prea spectaculos. E meritul jucătorilor. Mă bucur că cei care au avut probleme medicale au revenit, Vali Gheorghe, Cîmpanu.

Nu-i uşor, pentru că şi Sepsi venea după 4 înfrângeri. A fost foarte bine aşezată în teren, o echipă puternică, agresivă.

Reclamă

O victorie meritată, nu am decât cuvinte de laudă pentru jucătorii mei. Au arătat mult caracter, dacă vom continua aşa vom face rezultate frumoase. Mergem pe ofensiv, cred eu, e o caracteristică a jucătorilor. Am avut posesia în mai toate jocurile.

Avem jucători cu multă experienţă, care şi uman sunt extraordinari, se implică foarte mult. Se simt bine, se bucură când vin la antrenament.

(n.r.: despre laudele lui Nistor) Totul facem împreună, îi consider ca prieteni. Depindem unii de ceilalţi, cu cât înţelegem acest lucru vom continua să avem rezultate bune. Câteodată mai intru şi eu cu ei la 5 contra 2”, a declarat Neluţu Sabău pentru digisport.ro după U Cluj – Sepsi 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Nistor, după ce i-a adus victoria lui U Cluj cu Sepsi: „Mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve”

Dan Nistor a spus, după ce a marcat din penalty şi i-a adus victoria lui U Cluj, că echipa lui a întâlnit o echipă mega-defensivă.

Nistor a precizat că regretă că urmează pauza competiţională, având în vedere că echipa lui traversa o perioadă foarte bună.

Suntem bucuroşi. Este prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega-defensivă, mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve.

Puteam să ne facem meciul uşor, au fost alea două ocazii ale lui Robi (n.r: Silaghi), putea să marcheze. Mă bucur pentru el că a jucat.

Punctul cel mai bun este venirea domnului Sabău, nu îl perii. Să fiu sincer, se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ne îmbărbătează.

Ăsta este plusul nostru cel mai mare, în plus am revenit acasă.

Mă simt bine. E puţin important cine marchează, ci ca echipa să câştige. Mi-aş fi dorit să nu fie această pauză competiţională pentru echipa naţională, pentru că echipa era în urcare, dar asta este”, a declarat Dan Nistor pentru digisport.ro după U Cluj – Sepsi 1-0.

Reclamă

U Cluj – Sepsi 1-0. Dan Nistor le-a adus victoria clujenilor cu un gol marcat din penalty. Covăsnenii, al cincilea eşec la rând

U Cluj – Sepsi 1-0. Partida a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului din Liga 1. Echipa lui Liviu Ciobotariu a înregistrat cel de al cincilea eşec la rând în campionat şi a ajuns pe locul 11. De partea cealaltă, U Cluj a urcat pe locul 8 şi e la un punct de playoff.

Înainte de această partidă, „șepcile roșii”, pregătite de Ioan Ovidiu Sabău, se aflau pe locul al 11-lea în prima ligă, cu 12 puncte după 11 meciuri jucate. Cei de la Sepsi erau pe locul al 10-lea, tot cu 12 puncte, dar cu un meci în minus față de ardeleni.

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Bălașa, Kecskes – Oteliță, I. Gheorghe, F. Junior, Fl. Ștefan – R. Varga, Safranko, Ștefănescu
Rezerve: Moldovan, Oroian, Dobozi, C. Matei, Tența, Kallaku, Kocsis, Debeljuh, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova) / Arbitru VAR: Istvan Kovacs (Carei) / Arbitru AVAR: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / R1: Mircea Ardelean (Arad) / Observator arbitri: Eduard Dumitrescu (Pitești)

Stadion: „Cluj Arena” (capacitate – 30.201 locuri)

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
Vezi toate știrile
Citește și