Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, aproape de a o duce pe România la EURO şi a-şi îndeplini visul! Ce mesaj a transmis înainte de meciul cu Belarus

Publicat: 10 octombrie 2023, 20:27 / Actualizat: 18 octombrie 2023, 17:00

Reclamă

Edi Iordănescu, aproape de a o duce pe România la EURO şi a-şi îndeplini visul! Ce mesaj a transmis! „Credeţi în visul vostru”! E mesajul lui Edi Iordănescu pentru puştii care vor să ajungă mari în fotbal! De mic, el a sperat să-i calce pe urme tatălui, iar acum e aproape de marea performanţă a carierei: calificarea la EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu e tot mai aproape de visul din copilărie: calificarea la EURO. Tatăl lui e ultimul care a dus naţionala la un European, în 2016.

Edi Iordănescu, aproape de a o duce pe România la EURO şi a-şi îndeplini visul!

Când eram mic visam să pot oferi cât mai mult fotbalului, aşa cum a făcut-o şi tatăl meu. Cu siguranţă că mandatul meu va fi unul de succes când finalul va fi unul fericit, acela fiind prezenţa României din nou la EURO după mult timp”, a spus selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu.

Selecţionerul are un sfat şi pentru puştii care vor să ajungă într-o zi în naţionala României!

Dragi copii, care visaţi să ajungeţi mari fotbalişti, să fiţi pregătiţi să răspundeţi cu bucurie şi determinare oricărei provocari şi să munciţi în fiecare zi pentru a fi mai buni! Credeţi în visul vostru!”, le-a transmis selecţionerul naţionalei copiilor care visează să ajungă fotbalişti profesionişti.

Reclamă

Toţi oamenii din România îi pot ajuta pe micii fotbalişti să crească, prin donarea de puncte care se transformă în echipament sportiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și