Închide meniul

Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024! Un jucător de top poate rata prezenţa la turneul final

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 12:14

Reclamă
Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024! Un jucător de top poate rata prezenţa la turneul final

Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024!

Milan Skriniar, în duel cu Cristiano Ronaldo în Portugalia - Slovacia / Profimedia

Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024! Slovacia, formaţie care face parte din grupa României la turneul final din Germania, a primit o veste foarte proastă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milan Skriniar, cel mai valoros jucător din lotul Slovaciei, poate rata Campionatul European. Fundaşul central al celor de la PSG va fi operat.

Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024!

Clubul parizian a anunţat că fundaşul de 28 de ani se va opera, după o accidentare suferită în minutul 71 al Supercupei Franţei, câştigată de PSG în faţa lui Toulouse cu 2-0. Este vorba despre o accidentare la glezna piciorului stâng care necesită o intervenţie chirurgicală şi sunt şanse mari ca Skriniar să rateze tot restul sezonului. El va fi operat la o clinică din Doha:

„Milan Skriniar, care și-a dislocat tendonul peronier lateral de la nivelul gleznei stângi, va fi supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Aspetar din Doha. Vom reveni cu o actualizare legată de situația lui”, a anunţat PSG.

„Din păcate, după meciul cu Toulouse, doctorii au făcut mai multe teste şi au descoperit că Milan are nevoie de operaţie. Nu ştim cât timp va lipsi. Mereu e păcat când se accidentează un jucător, sunt veşti proaste”, a declarat şi Luis Enrique înaintea meciului pe care PSG îl va disputa cu Revel în Cupa Franţei, partidă transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a lăudat echipa națională după calificarea la EURO 2024. Mesajul lui „Il Luce”

Cel mai titrat antrenor român a vorbit despre calificarea reușită de „tricolorii” lui Edi Iordănescu. Ajuns la 78 de ani, Mircea Lucescu este de părere că „tricolorii” au reușit o performanță notabilă, chiar dacă grupa din preliminarii a fost una accesibilă. Totodată, Mircea Lucescu a remarcat faptul că prin această prezență la turneul final, fotbaliștii români ar trebui scoți mai mult în prim-plan.

„(n.r. despre calificarea la EURO) Asta trebuie să fie un exemplu pentru toată lumea că se poate. Chiar dacă toți discută că Belarus, Israel și Kosovo sunt în război. Nu, performanța e performanță.

E o calificare extraordinară și această calificare trebuie să atragă după sine disponibilitatea jucătorilor tineri români de a-și dori să facă parte din echipa națională și să ajute pe urmă echipele lor de club să se ducă în competițiile europene. Să încercăm să scoatem în prim-plan fotbaliștii români”, a spus Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și