Închide meniul

Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024! Un jucător de top poate rata prezenţa la turneul final

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 12:14

Reclamă
Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024! Un jucător de top poate rata prezenţa la turneul final

Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024!

Milan Skriniar, în duel cu Cristiano Ronaldo în Portugalia - Slovacia / Profimedia

Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024! Slovacia, formaţie care face parte din grupa României la turneul final din Germania, a primit o veste foarte proastă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milan Skriniar, cel mai valoros jucător din lotul Slovaciei, poate rata Campionatul European. Fundaşul central al celor de la PSG va fi operat.

Veste proastă pentru adversara României înainte de EURO 2024!

Clubul parizian a anunţat că fundaşul de 28 de ani se va opera, după o accidentare suferită în minutul 71 al Supercupei Franţei, câştigată de PSG în faţa lui Toulouse cu 2-0. Este vorba despre o accidentare la glezna piciorului stâng care necesită o intervenţie chirurgicală şi sunt şanse mari ca Skriniar să rateze tot restul sezonului. El va fi operat la o clinică din Doha:

„Milan Skriniar, care și-a dislocat tendonul peronier lateral de la nivelul gleznei stângi, va fi supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Aspetar din Doha. Vom reveni cu o actualizare legată de situația lui”, a anunţat PSG.

„Din păcate, după meciul cu Toulouse, doctorii au făcut mai multe teste şi au descoperit că Milan are nevoie de operaţie. Nu ştim cât timp va lipsi. Mereu e păcat când se accidentează un jucător, sunt veşti proaste”, a declarat şi Luis Enrique înaintea meciului pe care PSG îl va disputa cu Revel în Cupa Franţei, partidă transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a lăudat echipa națională după calificarea la EURO 2024. Mesajul lui „Il Luce”

Cel mai titrat antrenor român a vorbit despre calificarea reușită de „tricolorii” lui Edi Iordănescu. Ajuns la 78 de ani, Mircea Lucescu este de părere că „tricolorii” au reușit o performanță notabilă, chiar dacă grupa din preliminarii a fost una accesibilă. Totodată, Mircea Lucescu a remarcat faptul că prin această prezență la turneul final, fotbaliștii români ar trebui scoți mai mult în prim-plan.

„(n.r. despre calificarea la EURO) Asta trebuie să fie un exemplu pentru toată lumea că se poate. Chiar dacă toți discută că Belarus, Israel și Kosovo sunt în război. Nu, performanța e performanță.

E o calificare extraordinară și această calificare trebuie să atragă după sine disponibilitatea jucătorilor tineri români de a-și dori să facă parte din echipa națională și să ajute pe urmă echipele lor de club să se ducă în competițiile europene. Să încercăm să scoatem în prim-plan fotbaliștii români”, a spus Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:20

VideoAplicaţiile de pe telefon îl ajută pe Marius Urzică să-i invete mai uşor pe viitorii campioni secretele de aur ale gimnasticii

20:09

Borna impresionantă atinsă de Angel Di Maria, la 36 de ani! A egalat performanţa lui Lionel Messi, în Champions League

19:45

LIVE SCOREFeyenoord – Leverkusen şi Steaua Roşie – Benfica se joacă ACUM! Monaco – Barcelona (22:00), meciul serii din Champions League

19:27

Anunţ despre noile transferuri de la Dinamo: „Asta căutăm!” Ce a spus Andrei Nicolescu

19:03

Gigi Becali, făcut praf de un fost internaţional român: „Se joacă de-a antrenorul”! Marea greşeală a milionarului: „Ca la poker”

18:53

Un fost jucător de la Arsenal a fost arestat după ce a fost prins cu 60 de kilograme de droguri

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 5 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 6 Manchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Victorii pentru PSG şi Borussia Dortmund
Citește și