Închide meniul
Video

Energie pentru EURO! Radu Drăguşin, Denis Alibec şi George Puşcaş au fost asaltaţi cu mesaje de la fani. Tricolorii, impresionați

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 martie 2024, 13:50 / Actualizat: 25 martie 2024, 15:19

Reclamă

Energie pentru EURO

Drăguşin, Alibec şi Puşcaş au fost asaltaţi cu mesaje de la fani / AS.ro

Energie pentru EURO! Radu Drăguşin, Denis Alibec şi George Puşcaş au fost asaltaţi cu mesaje de la fani. Calificarea la EURO a venit la pachet şi cu blocarea telefoanelor fotbalistilor. Mii de mesaje de felicitare au curs pentru ei. Denis Alibec şi-a amintit că pe primul l-a primit de la mama lui, pe care a făcut-o să plângă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliştii naţionalei au dat de greu, când au fost puşi să aleagă mesajul care i-a impresionat cel mai tare după calificarea la EURO 2024.

Energie pentru EURO! Radu Drăguşin, Denis Alibec şi George Puşcaş au fost asaltaţi cu mesaje de la fani

De la mama! Mi-a spus că am făcut-o să plângă şi că e cea mai fericită mamă din lume„, a declarat Denis Alibec.

Am primit sute, dacă nu mii de mesaje de la românii de peste tot din lume şi sincer. Majoritatea erau de genul… ‘Mulţumim că ne-aţi făcut din nou mândri să fim români‘”, şi-a amintit Radu Drăguşin.

Au fost mesaje din partea familiei, din partea oamenilor dragi şi asta m-a făcut să fiu mândru pentru realizare„, a declarat George Puşcaş.

Reclamă

Pe Denis Drăguş l-au felicitat şi antrenorii care îi sunt cei mai dragi lui, nu doar familia.

De la Gică Hagi şi de la Marius Şumudică… ‘Felicitări’… doar că ştiu că în cuvintele alea… au fost mai mult decât cuvinte„, a spus Denis Drăguş.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:35 Primul jucător de bază care a plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui Vezi toate știrile
Citește și