Închide meniul
Video

Vlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO 2024: „E un turneu la care nu ai nimic de pierdut!”

Publicat: 17 aprilie 2024, 20:53 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 16:34

Reclamă

Vlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO

Edi Iordănescu/ AntenaSport

Pe selecţionerul Edi Iordănescu pariază Vlad Munteanu la EURO 2024! E omul care i-a făcut pe Nicolae Stanciu, Ianis Hagi şi Denis Alibec să lupte până la epuizare pentru România. Aşa se va juca şi la Europeanul din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO 2024

Şcolit în Germania, Vlad Munteanu pregătește următoarea generaţie de manageri din fotbalul românesc. El are un mesaj pentru Nicolae Stanciu, Ianis Hagi şi Edi Iordănescu înainte de EURO 2024.

„Cel mai important sfat este să aibă încredere în ei şi să se bucure de turneu. E un turneu la care nu ai nimic de pierdut”, a declarat Vlad Munteanu.

Edi Iordănescu e selecţionerul care a adus prospeţime şi energie la naţională şi a format grupul care a calificat România la un turneu final, după opt ani.

„A reuşit să construiască un grup pe care îl căutam de ceva timp la echipa naţională. Cred că a fost cheia calificării”, a mai transmis Vlad Munteanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și